Benzile de protectie - cum se monteaza

Benzile de protectie - cum se monteaza

Modul in care se monteaza benzile de protectie este destul de simplu si poate fi realizata in cativa pasi. Cu putina atentie, rezultatele pot fi prezentabile si, mai ales, utile. Inainte de toate trebuie insa sa te decizi unde le vei monta.

In cazul unei mese, spre exemplu, daca este o banda cu format clasic, in unghi de 90 grade, poate fi montata pe muchiile din partea dinspre podea a blatului sau pe cele dinspre tavan.

Daca vrem sa protejam un bebelus care abia invata sa mearga, putem alege sa montam benzile pe muchiile de jos – cel mai mare pericol de accident este ca cel mic sa se loveasca de jos in sus in masa.

Daca e vorba de un copil ceva mai mare este posibil ca riscurile sa tina mai mult de caderea acestuia, deci o miscare de sus in jos si, in acest caz, ar fi mai utila montarea benzii pe muchiile superioare.

Principalii pasi pentru montarea corecta:

  1. Curata suprafata pe care le vei monta cu o carpa uscata (dar daca sunt foarte murdare, spala-le bine inainte). Ajuta la realizarea unei lipiri rezistente.
  2. Masoara lungimea de care ai nevoie (in cazul benzilor).
  3. Taie cu foarfeca o bucata de lungimea necesara.
  4. Lipeste banda dublu-adeziva pe cele 2 laturi interioare ale benzii de protectie. Banda dublu adeziva este mai putin lata decat banda de protectie – asigura-te ca dublu-adezivul este aliniat cu marginea exterioara a benzii de protectie (ca sa nu aiba copii unde sa-si bage degetele si sa dezlipeasca banda).
  5. Fixeaza banda de protectie pe muchia pe care o montezi, incercand sa o pui cat mai drept. Dupa o perioada te vei prinde cum sa faci asta cat mai estetic.
  6. Tine apasat cateva secunde, pentru a se lipi cat mai bine.

Cam asta e tot ce trebuie sa stii pentru a-ti face colturile si muchiile mobilierului mai prietenoase cu diferitele parti ale copilului cu care vor intra in contact. Intr-un alt articol prezentam si cum se scot benzile de protectie.

Aici este si un scurt film despre montarea unui coltar de protectie
 

Suport clienti Program Call Center L-V: 07:00-22:00 | S-D: 10:00-20:00 / Punct de lucru L-V: 08:00-17:00

0371.230.387 contact@empria.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!