Sigurante geamuri si usi glisante copii

Afiseaza: 1-6 din 6 produse

 Filtre

Siguranță geam și uși glisante pentru copii


Siguranța copiilor nu este o sarcină ușoară, însă este o prioritate pentru orice părinte! Acest lucru devine și mai dificil odată cu evoluția mobilității copilului. De aceea, este esențial să iei măsuri de precauție pentru a te asigura că cel mic este în siguranță, în special în cazul în care curiozitatea și dorința de explorare îl îndeamnă să umble în cele mai nepotrivite locuri.Sistemele de siguranță geam copii și cele pentru uși glisante sunt foarte importante. În plus, acestea sunt ușor de folosit de cei mari, având însă un grad ridicat de dificultate în ceea ce privește manevrarea de către copii. Siguranțele pentru dulapuri și uși sunt esențiale în asigurarea unui mediu potrivit în casă pentru copiii mici.
 

Avantajele sistemelor de siguranță geam copii, sertare și uși glisante!


Atunci când copilul devine mai independent și explorează casa, este atras de tot ce-l înconjoară și dorește să afle ce se ascunde în spatele sertarelor și ușilor. De la degetele prinse în sertare și obiectele periculoase la care poate avea acces, există o mulțime de riscuri pentru cel mic, care, de cele mai multe ori, se va răni în încercarea de a-și satisface curiozitatea. Așadar, utilizarea unor sisteme de siguranță geam copii reprezintă o necesitate.

Unul dintre avantajele siguranțelor pentru sertare este că pot fi ușor de folosit pentru adulți, dar nu permit celor mici să aibă acces în locurile nepermise. Acestea se aplică ușor și sunt potrivite pentru orice tip de suprafață. Siguranțele nu necesită înșurubare sau modificări ale mobilierului, se aplică simplu cu bandă adezivă și au lungime ajustabilă, astfel încât să se potrivească perfect oriunde sunt aplicate.

Siguranțele pentru uși și sertare au mecanism dublu de securitate și pot fi folosite pe dulapuri, sertare, frigider, cuptor, uși, coș de gunoi, vasul de toaletă, ferestre, trusa de scule și multe altele. Acestea se fixează pe suprafața dorită în doar câteva secunde cu ajutorul benzii adezive 3M, care asigură o fixare foarte puternică. Banda adezivă specială nu lasă urme sau reziduuri pe mobilă, în cazul în care dorești să o îndepărtezi.
 

Sisteme de siguranță ferestre copii și siguranță uși glisante de înaltă calitate


Este important să alegi cele mai bune produse când vine vorba de siguranța copilului tău. Sistemele de siguranță ferestre copii, dar și cele pentru uși și sertare sunt oferite de cei mai renumiți producători în domeniu pentru calitate și seriozitate. Aceste produse au fost testate și îndeplinesc cele mai înalte standarde. Siguranțele pentru uși și sertare sunt flexibile și sunt prevăzute cu încuietoare dublă, astfel încât să fie imposibil de deschis de către copii.

Dispunem de o gama variată de sisteme de siguranță geam / ferestre copii, sertare și uși glisante, astfel încât poți să găsești rapid produsul dorit. Navighează pe site-ul nostru sau folosește funcția de căutare și bucură-te în cel mai scurt timp de produse de cea mai bună calitate la prețuri accesibile, necesare pentru siguranța copilului tău. Mediul în care se dezvoltă copilul trebuie să fie unul sigur, pentru a-l ajută pe cel mic să-și dezvolte încrederea în sine și multe abilități importante. Un mediu care îi permite să exploreze în voie spațiul din jur, fără a se accidentă și fără a avea restricții, ii oferă copilului șansă de a învață mult mai multe lucruri despre lumea înconjurătoare.
 

Suport clienti Program Call Center L-V: 07:00-22:00 | S-D: 10:00-20:00 / Punct de lucru L-V: 09:00-16:30

0371.230.387 contact@empria.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!