Protectii utile

Afiseaza: 1-30 din 53 produse

 Filtre

Atunci când ești părinte ești mult mai conștient de pericolele din jur, motiv pentru care trebuie să știi că există lucruri pe care le poți face pentru a securiza casa și pentru a-i oferi copilului tău siguranța și confort atunci când explorează în voie mediul în care locuiește și se dezvoltă.

Îngrijirea și atenția ta sunt cele mai importante aspecte atunci când vine vorba de siguranța copilului tău, atât în casă, cât și în mediul exterior. Cu toate acestea, este pur și simplu imposibil să-ți monitorizezi micuțul în fiecare minut al zilei. Echipamentele și accesoriile de protecție pentru copii nu pot fi vreodată un substitut complet pentru ochiul atent al părintelui, dar contribuie la reducerea riscului de accidente. În magazinul nostru online găsești o gamă variată de protecții utile care te pot ajuta în procesul de securizare al casei și pe care le poți achiziționa la prețuri foarte avantajoase.Siguranța copilului - prioritatea oricărui părinte


Ca părinte, trebuie să ai grijă ca locuința ta nu reprezintă un pericol pentru copilul tău. Așadar, trebuie să te asiguri că fiecare colț al casei este accesorizat cu protecții pentru copii. Fie că este vorba despre dulapuri, sertare, uși, muchii ale mobilierului, cadă, colțuri sau prize, pe rafturile noastre virtuale găsești tot ceea ce ai nevoie pentru a-ți proteja micuțul de riscurile la care se poate supune. Protecțiile pentru mobilier și casă disponibile în magazinul online empria.ro sunt cea mai simplă modalitate prin care te poți asigura că cel mic poate prospera într-un mediu sigur, fără accidente.

Împinși de curiozitate, copiii vor explora întreaga casă și vor încerca să ajungă în cele mai înguste, înalte și periculoase locuri, vor inspecta cu atenție fiecare sertar și fiecare obiect din casă. De obicei, lucrurile interzise sunt cele mai interesante. Părinții ar trebui să verifice cu atenție întreaga locuință și să identifice toate pericolele posibile. Securizarea casei se face destul de simplu, accesoriile necesare sunt accesibile din punct de vedere al prețului și se pot comanda online foarte rapid. Navighează pe site-ul nostru sau folosește funcția de căutare pentru a identifica rapid produsul de care ai nevoie. Iată o gamă variată de protecții utile pentru casă!

  • Accesorii de asigurare împotriva dărâmării mobilierului
  • Set de protecții pentru perete – pentru a evita lovirea mânerelor de la uși sau mobilier de perete
  • Protecție pentru butoanele aragazului
  • Protecție pentru tocul ușii împotriva prinderii degetelor
  • Protecții pentru priză
  • Chingi de asigurare împotriva dărâmării televizorului și mobilierului
  • Protecții utile pentru casă disponibile online


Acum este mai simplu că oricând să beneficiezi de cele mai bune protecții pentru casă. Comandă din magazinul nostru online toate accesoriile de care ai nevoie pentru siguranța copilului tău și noi le vom livra în cel mai scurt timp direct la ușa ta. Îți oferim cele mai bune produse de siguranță, la prețuri foarte avantajoase. Colaborăm cu producători renumiți pe piața de profil, astfel încât tu și micuțul tău să va bucurați doar de articole de calitate. De la chingi de siguranță pentru fixarea mobilierului de perete și până la protecții pentru uși și priză, în magazinul nostru online găsești cele mai bune și accesibile (că preț) produse pentru siguranță copilului în casă.

Suport clienti Program Call Center L-V: 07:00-22:00 | S-D: 10:00-20:00 / Punct de lucru L-V: 09:00-16:30

0371.230.387 contact@empria.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!