🌍 Empria - Angajamentul Nostru pentru Mediu
Împreună pentru un mediu mai curat și sustenabil

Dragi vizitatori,
 

La Empria, suntem mândri să împărtășim cu voi angajamentul nostru față de mediul înconjurător și misiunea noastră de a face o schimbare pozitivă în lume.

Cu o echipă mică, suntem conștienți de limitările noastre, dar credem cu tărie că schimbarea începe de la fiecare dintre noi și orice mic gest contează!

 

🌱 Cum căutăm în permanență să devenim o afacere sustenabilă

  • Ambalaje prietenoase cu mediul: Când vine vorba de ambalarea coletelor către clienți, optăm în majoritatea cazurilor pentru ambalaje biodegradabile, cum ar fi cartonul și hârtia. Aceasta este o măsură simplă, dar eficientă, pentru a reduce impactul asupra mediului.
  • Produse Resigilate: Suntem mândri să oferim clienților noștri posibilitatea de a achiziționa produse resigilate. Ne asigurăm că aceste produse sunt în stare perfectă, fără defecte majore, și le încurajăm pe persoanele interesate să le aleagă. Astfel, contribuim la prelungirea ciclului de viață al produselor și la reducerea cantității de deșeuri generate.
  • Livrare Eco-Friendly: Promovăm livrarea la Easybox și Pachetomate pentru a reduce emisiile de gaze cu efect de seră. Prin acest sistem, curierii pot livra mai multe colete într-un singur loc, reducând astfel consumul de combustibil și emisiile de CO2.
  • Eficiență energetică: La Empria, nu lucrăm în weekend pentru a minimiza consumul de energie electrică. De asemenea, folosim soluții de iluminat cu senzori în spațiile de lucru, astfel încât lumina să fie activată doar atunci când este necesară. Nu folosim consumatori de curent inutili.
  • Reciclare responsabilă: Avem contracte cu firme specializate în gestionarea deșeurilor și reciclare, care colectează ambalajele și deșeurile reciclabile de la noi. Suntem responsabili în sortarea corectă a deșeurilor pentru a evita poluarea mediului.
  • Transport sustenabil: Membrii echipei noastre vin la muncă cu transportul în comun, reducând astfel emisiile de carbon generate de mașinile personale. Firma noastră decontează cheltuielile de transport.
  • Căutăm întotdeauna noi soluții: Suntem deschiși și interesați să descoperim constant noi modalități de a deveni mai sustenabili și de a reduce poluarea mediului.
  • Reducerea consumului de hârtie prin trimiterea electronică a facturilor și a instrucțiunilor de montare. Pentru a proteja copacii și a reduce utilizarea hârtiilor, ne-am angajat să nu printăm facturile și instrucțiunile de montare ci să le trimitem pe e-mail cliențilot noștri. Această practică nu numai că ne ajută să contribuim la conservarea mediului, dar și să economisim resurse naturale și să reducem costurile asociate tipăririi și expedierii hârtiilor.
  • Îmbrăcăminte sustenabilă cu brandul Empria: În ceea ce privește vestimentația, punem un accesnt deosebit pe durabilitate. Furnizăm angajatilor noștri haine asigurate de companie, cu brandul Empria, având mai multe modele disponibile, astfel încât fiecare zi lucrătoare să fie marcată de o culoare difertă. Acest lucru nu numai că ne oferă un aspect proaspăt în fiecare zi, ci și ne ajută să economisim bani, deoarece nu mai cheltuim în mod constant pe haine de birou. Astfel reducem risipa și contribuim la reducerea impactului negativ asupra mediului asociat industriei textile. 
Angajament pentru Mediu
Angajament pentru Mediu
Proiectul "Angajament pentru Mediu" ne-a inspirat să ne luăm un angajament ferm față de protejarea mediului și reducerea amprentei de carbon. Suntem alături de liderii din diverse industrii care împărtășesc aceeași viziune pentru un viitor mai verde.
Vezi proiectul

Ce înseamnă acest angajament pentru noi?

 

Măsurarea și monitorizarea constantă:

Ne monitorizăm și măsurăm constant consumul de emisii pentru a identifica modalități de îmbunătățire a eficienței noastre energetice și a reducerii impactului asupra mediului.
 

Respectarea reglementărilor:

Ne supunem reglementărilor și standardelor stabilite de proiectul "Angajament pentru Mediu", asigurându-ne că respectăm cele mai ridicate standarde în ceea ce privește sustenabilitatea și responsabilitatea socială.
 

Împreună, cu sprijinul acestei inițiative și al partenerilor noștri, ne străduim să fim un model de afacere care pune mediul înaintea profitului. Vă încurajăm și pe voi, clienții noștri, să vă alăturați în acest efort și să susțineți inițiativele pentru un mediu mai curat și mai sănătos.

Ție îți pasă de mediu?

 
Știm că fiecare din noi poate face o diferență.
În această secțiune, îți oferim câteva sugestii pentru a te alătura eforturilor noastre pentru un mediu mai curat și nepoluat:
 
✅ Reciclează corect, sortează deșeurile reciclabile, cum ar fi hârtia, cartonul, sticlele și conservele și depune-le în containerele corespunzătoare.
 
✅ Cumpără produse locale și de sezon pentru a reduce amprenta ta de carbon. Evită produsele de unică folosință și alege alternative durabile, cum ar fi pungile reutilizabile în locul celor de plastic.
 
✅ Folosește recipientele reutilizabile în locul celor de unică folosință pentru cafea, apă și mâncare. Redu la minim ambalajele și cumpără în vrac atunci când poți.
 
✅ Dă o nouă viață ambalajelor de plastic și creează obiecte sau decorațiuni.

✅Optează pentru livrarea la Easybox și Pachetomate pentru a reduce emisiile de carbon.
 
✅Redu consumul de energie electrică și evită consumatorii de curent inutili. Folosește becuri LED sau cu economie de energie și închide luminile și aparatele electronice atunci când nu le folosești.
 
✅ Folosește transportul în comun sau formează un carpooling cu colegii tăi.
 
✅ Acordă o șansă produselor resigilate și contribuie la extinderea ciclului de viață al produselor.

✅ Implică-te în proiecte de protecție a mediului din comunitatea ta sau susține organizații non-guvernamentale și cauze care luptă pentru mediu.
 
La Empria, suntem dedicați să creăm un impact pozitiv asupra mediului și să încurajăm fiecare persoană să se implice. Împreună, putem construi un viitor mai verde și mai sustenabil pentru toți!

 
Alătură-te nouă în călătoria către un mediu mai curat și sănătos pentru generațiile viitoare!

Suport clienti Program Call Center L-V: 07:00-22:00 | S-D: 10:00-20:00 / Punct de lucru L-V: 08:00-17:00

0371.230.387 contact@empria.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!