Siguranta animale companie

Afiseaza: 1-12 din 12 produse

 Filtre

Siguranța Animalelor de Companie: Produse esențiale pentru Protecția Prietenilor noștri necuvântători


La Empria, credem că siguranța animalelor de companie este la fel de importantă ca și confortul lor. De aceea, am creat o categorie dedicată produselor de siguranță pentru animale de companie, oferindu-ți ce ai nevoie pentru a menține siguranța și securitatea prietenilor tău necuvântători, fie că sunt pisici, câini sau alte animale dragi. În plus, de multe ori trebuie să protejăm și noi unele spații de curiozitatea entuziastă a cățeilor și pisicuțelor care fac parte din familie


Soluții de Siguranță și Îngrijire pentru Câini


Pentru proprietarii de câini, siguranța patrupedelor este o prioritate. Uneori însă este nevoie să le blocăm accesul în unele camere sau pe scări așa că porțile de siguranță pot fi o soluție salvatoare. În cazul în care spațiul de montaj are o dimensiune atipică oferta de extensii și accesorii devine foarte utilă.
Credeai că doar pentru bebeluși sunt potrivite periuțele de dinți de tip degetar? Ei bine ele sunt foarte potrivite și pentru căței, pisici și alte asemenea animale, ale căror dinți au nevoie de îngrijire atentă.


Siguranța Pisicilor în Casă și la Balcon


Pisicile sunt cunoscute pentru curiozitatea lor, ceea ce le poate pune uneori în situații riscante. Oferim plase de protecție pentru balcoane și ferestre, esențiale pentru a preveni accidentele nedorite. În cazul pisicuțelor porțile de protecție sunt mai puțin utile dar poți explora oferta de blocatoare de uși și geamuri glisante.


Căști Antifonice pentru Câini


Sensibilitatea sporită la sunete a câinilor poate reprezenta o problemă în mediile foarte zgomotoase sau în perioadele problematice ale anului, cum ar fi Revelionul, când pocnetele petardelor și artificiilor îi pot traumatiza. În astfel de momente oferta noastră de căști antifonice pentru câini, cu diferite dimensiuni și culori este salvatoare.

Alegerea produselor potrivite pentru animalul tău de companie
Știm că fiecare animal de companie este unic, iar nevoile de siguranță variază. De la plase pentru pisici până la scări pentru câini și bariere de protecție, te ajutăm să găsești produsele perfecte pentru a asigura un mediu sigur și confortabil pentru membrii necuvântători ai familiei tale.

La Empria, angajamentul nostru este de a-ți oferi produse de calitate superioară pentru siguranța și confortul animalelor de companie. Explorează gama noastră completă Empria și asigură-te că prietenii tăi necuvântători se bucură de protecție și libertate în orice moment. Alege Empria pentru o lume mai sigură pentru animalele de companie!
 

Suport clienti Program Call Center L-V: 07:00-22:00 | S-D: 10:00-20:00 / Punct de lucru L-V: 09:00-16:30

0371.230.387 contact@empria.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!