Top 8 produse si accesorii pentru siguranta copiilor mici

Top 8 produse si accesorii pentru siguranta copiilor mici

Odată ce bebelușul tău începe să se târască sau chiar a început să meargă în picioare, devine esențial să-l protejezi de inevitabilele căzături, cucuie și lovituri. Din acel moment, cele mai bune sisteme de protecție pentru bebeluși devin parte esențială din spațiul casei. 

 

Deoarece este greu să limitezi un bebeluș la cei patru pereți ai camerei, măsurile de siguranță sunt necesare pentru a crea atât un mediu sigur, cât și pentru a-i da libertate de mișcare micuțului explorator. 

 

Așadar, mai ales pentru acele momente când bebe iese din raza privirii tale, ai nevoie de acele produse pentru ca micuțul să rămână în siguranță. Iată cele mai apreciate 8 produse și accesorii pentru siguranța copiilor și a bebelusilor, odată ce încep să meargă de-a bușilea:

 

1. Protecție pentru priză copii

Copiii mici au o fascinație pentru prize și încearcă să introducă obiecte în ele, așa că aceste protecții din plastic sunt o necesitate în orice casă cu copii mici. Protecțiile pentru priză împiedică introducerea unor corpuri străine, previn electrocutarea și scurtcircuitele, de aceea sunt esențiale pentru protecția copiilor. 

 

Sunt extrem de ușor de utilizat și de instalat, deoarece se conectează direct la priză și se atașează perfect. În plus, sunt suficient de discrete pentru ca bebelușii curioși să nu fie atrași de ele. 

 

2. Opritor ușă - protecție pentru degete

În general, copiii mici își prind frecvent degetele în ușa de la cameră sau atunci când închid un sertar. Tocmai de aceea în trusa de protecție pentru copii, aceste dispozitive de protecție pentru ușă sunt esențiale pentru a împiedica degetele delicate ale bebelușului să fie blocate sau prinse de uși.

De asemenea, protejează copilul sau animalele de companie împotriva blocării accidentale într-o cameră sau previne trântirea ușilor din cauza curenților de aer. Opritoarele sunt create în general din spumă sau burete, astfel încât să se potrivească pe marginea ușii, să nu alunece și acționează ca un opritor între tocul ușii și ușă.

bebelus care se joaca la cuptor

 

3. Sistem prindere mobilier de perete

Unul dintre produsele pentru siguranța copiilor si a bebelușilor obligatoriu în orice casă cu copii mici este sistemul de prindere a mobilierului de perete. Nu este un lucru nou pentru părinții să vadă cum micuții escaladează mobilierul, mai ales dacă vorbim de o comodă cu sertare. Acest sistem este special conceput pentru a preveni răsturnarea mobilierului și rănirea copilului, deoarece ține prinsă mobila de perete, astfel încât să fie în siguranță în timpul cutremurelor sau dacă copilul decide să se cațere pe ea.

 
 

4. Protecție colțuri mobilier

Cucuiele la copii sunt una dintre cele mai frecvente leziuni la bebeluși și copii mici. O lovitură la cap, urmată de apariția unui cucui, este cauzată în mare măsură de nivelul staturii și dezvoltării fizice a bebelușului. 

Prevenția este cea mai bună armă împotriva cucuielor la copii, însă acest lucru nu înseamnă limitarea de mișcare a copilului, ci mai degrabă crearea unui mediu sigur pentru copil. Astfel, pentru a preveni frecventele cucuie la bebeluși sau orice alte tipuri de lovituri, folosește protecții de mobilă copii, mai ales la cele care au colțuri ascuțite.

 

5. Cutie protecție ștechere

Acest produs de protecție pentru copii menține prizele acoperite și ștecherele departe de mâinile copiilor curioși. Are un design care acoperă nu numai priza, ci și întrerupătoarele și ștecherele, astfel încât cablurile să nu poată fi scoase. Poate fi montat atât pe podea, cât și pe perete și îi ține pe micuții exploratori departe de cabluri și implicit situații periculoase. 

bebelus care se joaca cu un prelungitor fara sigurante de priza

 

6. Blocator capac toaletă

Copiilor mici le place să se aplece în vasul de toaletă și să stropească cu apă. Dar acest lucru aparent nevinovat poate avea uneori repercusiuni grave, în momentul în care capacul wc-ului pică pe degetele firave ale bebelușului. De aceea, acest blocator de toaletă va fi unul dintre cele mai bune produse de protecție pentru familiile cu copii mici. 

Acest sistem poate fi complet dezactivat atunci când aveți oaspeți sau dacă nu este necesar. În plus, un dispozitiv de blocare a toaletei poate fi folosit și pentru a ține animalele de companie departe de vasul de toaletă. 

 

7. Barieră pat anti-cădere

Barierele pentru pat și apărătorile laterale sunt cele mai bune modalități de siguranța copiilor si a bebelușilor, prin care îl poți proteja atunci când doarme. Dacă bebelușul doarme deja în pat sau în propria cameră, atunci o barieră de pat anti-cădere devine absolut necesară pentru ca somnul tuturor să nu fie perturbat.

 

8. Încuietoare clanță ușă

Un sistem de blocare a clanței îi împiedică pe copiii mici să deschidă ușile, apăsând pe clanță. Mai ales dacă vorbim de ușa de la balcon, bucătărie sau baie, unde există produse cu potențial periculos, sistemul de blocare a clanței este important de luat în calcul pentru siguranța copiilor și a bebelușilor. Deși pentru un copil este dificil de deschis, poate fi deschisă cu ușurință de către adulți cu o singură mână, apăsând butoanele de pe ambele părți ale pârghiei. 

 

Asigurați-vă casa cu aceste sisteme de protecție a copiilor si a bebelușilor și nu trebuie să vă faceți niciodată griji pentru aceștia!

 

Suport clienti Program Call Center L-V: 07:00-22:00 | S-D: 10:00-20:00 / Punct de lucru L-V: 08:00-17:00

0371.230.387 contact@empria.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!