Top 10 cadouri pentru nou-nascuti utile din prima zi

Top 10 cadouri pentru nou-nascuti utile din prima zi

Încă din cele mai vechi timpuri se obișnuiește ca apropiații, rudele și prietenii, să ofere cadouri nou-născuților. Căutarea darului perfect pentru micuțul venit pe lume se poate dovedi o adevărată provocare, mai ales dacă nu ai mai trecut prin această experiență până acum. 

 

Fie că optezi pentru un cadou cu notă sentimentală, fie că alegi unul practic, părinții se vor bucura de orice dar primit din partea ta. Îți oferim în continuare câteva idei de cadouri pentru nou-născuți care să te inspire și să îți ușureze misiunea. 

 

Idei de cadouri pentru nou-născuți cu care nu dai greș

 

1. Haine de zi cu zi

 

Unele dintre cele mai potrivite cadouri pentru nou-născuți sunt hainele. Alege piese vestimentare din materiale fine, precum bumbac 100%, comode și care permit pielii să respire. Modelele cumpărate trebuie să fie lejere, fără cusături ori aplicații care ar putea irita pielea delicată a bebelușului. Încă un aspect căruia este indicat să îi acorzi atenție este prezența capselor care permit o îmbrăcare facilă.  

 

Dacă nu știi exact ce haine de zi cu zi poți să cumperi pentru un bebeluș, află că nu dai niciodată greș cu popularele body-uri cu mânecă scurtă ori lungă, în funcție de anotimp. De asemenea, daca iti doresti sa cumperi cadou pentru nou-născut, atunci sunt binevenite salopetele, pantalonii, bluzițele, pulovere și accesorii precum căciulițe și botoșei. În cazul în care îți este teamă că și celelalte persoane apropiate vor oferi tot haine micuțului, poți să optezi pentru o ținută mai elegantă dedicată unui eveniment important din viața lui ori să treci la altă categorie de cadouri pentru nou-născuți.

 

2. Pernă de alăptare

 

Nu știi cu ce te duci la un nou-născut? O pernă de alăptare este un cadou practic și extrem de util proaspetei mămici. Darul îi va fi de folos pe toată perioada delicată a alăptării, așa că își va aminti cu drag de tine. O pernă pentru alăptare vine la pachet cu mai multe beneficii: permite așezarea copilului într-o poziție corectă în timpul suptului, îi asigură confort maxim mamei și oferă sprijin pentru spate și brațe, eliminând tensiunea care se acumulează în aceste zone ale corpului. 

 

3. Produse pentru baie

 

Încă un cadou pentru nou-născut și proaspeții părinții util sunt produsele pentru baie. Micuțul trebuie să aibă propriile lui produse, concepute special pentru pielea delicată a bebelușilor. Din set nu ar trebui să lipsească un prosop moale, un burete, șampon și gel de spălat 2în1, ulei pentru masaj și o jucărie simpatică. Poți completa cadoul cu un prosop cu glugă în care părinții îl pot înfășura pe cel mic după ce îi fac baie, dar și cu un termometru special pentru apă. 

bebelus care zambeste stand in pat cu paturica albastra pe cap

 

4. Seturi pentru pat

 

Un set pentru pătuțul bebelușului este un cadou pentru nou-născut binevenit pentru orice părinte. De regulă, cutiile cadou din comerț conțin un cearceaf cu elastic, o pilotă ori o păturică și o pernuță. De asemenea, mai poți completa cadoul cu protecție pentru pat, o piesă ce le va fi utilă chiar mai mulți ani la rând. Părinții nu mai trebuie să apeleze la tot felul de improvizații, cum ar fi pernele, pentru ca cel mic să nu cadă din patul lor. Bumperul este un produs util și foarte sigur, care împiedică copilul să cadă din pat. Acesta reprezintă o soluție bună pentru a transforma patul adulților într-un cuib în care să poată dormi împreună cu cel mic. 

 

5. Marsupiu ergonomic pentru bebeluși

 

Un marsupiu este un cadou extrem de util atât pentru proaspeții părinți, cât și pentru bebe, așa că le vei face o surpriză cu adevărat plăcută. Astfel părinții îl vor putea ține pe cel mic la piept ori în spate în timp ce se mișcă în voie prin casă, la cumpărături ori la plimbare. 

 

6. Carusel muzical 

 

Ideile de cadou de mai sus nu te inspiră suficient și încă nu știi cu ce te duci la un nou-născut? Un carusel muzical va fi apreciat de orice părinte și prichindel. Acest accesoriu care se atașează de pătuțul copilului contribuie la dezvoltarea lui creativă și emoțională, contribuind la calmarea și inducerea somnului. Alege un model care are mai multe funcții integrate precum melodii și jucării diverse, dar și cu telecomandă. 

 

7. Lampa de veghe

 

Printre cadourile pentru nou-născut se află și lampa de veghe. Acest obiect emană o lumină difuză, de intensitate cât mai mică, fiind astfel potrivită pentru colțul de somn al bebelușului. În prezent, găsești în comerț o diversitate de modele care mai de care mai atractive, parcă desprinse din povești. Spre exemplu, există produse cu proiecții (stelele și luna, planetele, semnele zodiacale, forme geometrice etc), melodii, leduri multicolore și afișaj (oră, temperatură, etc). 

idei cadouri nou nascuti
 

8. Jucării pentru nou-născuți


Jucăriile pentru nou-născuți nu au cum să lipsească de pe lista noastră cu idei de cadouri.  Alege modele potrivite vârstei lui, detalii pe care le vei găsi pe eticheta ori pe pagina de internet a produsului. De exemplu, o idee inspirată o reprezintă jucăriile senzoriale fiindcă ajută la o bună dezvoltare a simțurilor. Micuțul învață să distingă sunetele și este invitat să descopere pe îndelete noul obiect simpatic din viața lui, ceea ce îl ajută să își dezvolte simțul văzului și coordonarea mână-ochi.

 

9. Coșuleț pentru bebeluș

 

Aproape că nu există o idee mai bună de cadou pentru un nou născut precum un coșuleț. Babynest-ul oferă siguranță atunci când este așezat în diferite locuri din casă: în pat (când copilul doarme lângă mamă, tată ori bunici), pe canapea, pe podea și chiar afară. Copilul se va simți relaxat și va avea un somn liniștit, datoritaș materialelor moi la atingere. 

 

10. Scutece pentru bebeluși

 

Și scutecele se înscriu cu succes pe lista de cadouri pentru nou-născuți. Se numără printre primele obiecte de care are nevoie un bebeluș, așa că nu vei da greș dacă le pui în punga de cadouri. Alege produse din materiale de calitate, care nu irită pielea micuțului și o lasă să respire. Măsura 1 este perfectă pentru orice micuț venit recent pe lume. Însă nu te grăbi să cumperi prea multe cadouri pentru bebelusi, fiindcă nou-născuții cresc repede și vor trece curând la o nouă mărime. 

 

*Bonus în cazul în care tot nu te-am inspirat cu o idee de cadou, poți alege unul din cardurile de mai jos, pe care le poți dărui persoanei dragi astfel încât să își aleagă ce îi este necesar.
Poți alege unul sau mai multe Carduri Cadou cu o valoare între 100 și 1.000 lei. Livrarea se face rapid, pe email, iar destinatarul poate cumpăra orice de pe Buy4Baby.
 
 



Tu la ce cadouri pentru nou-născuți te gândești?


 

Suport clienti Program Call Center L-V: 07:00-22:00 | S-D: 10:00-20:00 / Punct de lucru L-V: 08:00-17:00

0371.230.387 contact@empria.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!