Mama și copilul

Ce este mastita, de ce apare si cum se poate trata in timpul alaptarii
Ce este mastita, de ce apare si cum se poate trata in timpul alaptarii
Tocmai ai născut și ai sânii tari, sensibili și umflați? Ar putea fi vorba despre mastită , una dintre dificultățile cu care se confruntă aproximativ 1-3% dintre femeile care alăptează, după cum spun studiile. Ca să fie prevenită ori ameliorată această afecțiune, trebuie cunoscute simptomele, cauzele declanșării, dar și cum se poate trata în timpul alăptării. Acest termen este cunoscut în special în... Citeste mai mult

Pentru o mama, momentul nasterii copilului este cu adevarat de nepretuit. Aducerea pe lume a unui nou-nascut ii umple inima cu o bucurie pura si o emotie coplesitoare. Mama este primul sprijin si ghid pentru bebelusul sau, si este crucial ca ea sa se simta sprijinita si ingrijita pentru a putea oferi cele mai bune conditii de crestere micutului. O mama fericita si sanatoasa poate influenta pozitiv dezvoltarea copilului in toate aspectele vietii sale.


Empria.ro intelege cat de importanta este perioada maternitatii si stie ca o mama merita cele mai bune produse pentru ea si pentru bebelusul sau. Prin gama variata de produse pe care le ofera, Empria.ro se asigura ca fiecare mama gaseste tot ce are nevoie pentru a avea grija de sine si de copilul sau. De la produse de ingrijire personala pentru mame, la articole pentru bebelusi de cea mai buna calitate, Empria.ro sustine mamele in aceasta calatorie minunata a maternitatii, oferindu-le tot sprijinul de care au nevoie pentru a trai aceasta experienta unica in cele mai frumoase si linistite conditii.

Suport clienti Program Call Center L-V: 07:00-22:00 | S-D: 10:00-20:00 / Punct de lucru L-V: 08:00-17:00

0371.230.387 contact@empria.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!