De ce să iei protecții de priză pentru copii și cum le folosești

De ce să iei protecții de priză pentru copii și cum le folosești

De ce ai nevoie de protecții de priză pentru copii? Electrocutarea reprezintă una dintre marile frici ale părinților cu privire la bebeluși. Prizele sunt de obicei amplasate aproape de podea. Astfel, ele sunt ușor accesibile bebelușilor, de îndată ce încep să meargă de-a bușilea. Acest lucru contribuie la spaima părinților, care sunt oricum într-o perioadă a vieții în care noutățile îi copleșesc.

Instalațiile electrice moderne pot avea unele elemente de protecție incluse în design. Ceea ce ajută. Există în continuare accidente. Caută după “accident priză copii” sau termeni asemănători de căutare și vei găsi exemple relevante. Realitatea este că e greu de aflat câte accidente au loc din cauză că bebeluși sau copii își bagă degetele sau alte obiecte în priză și cât de grave au fost aceste accidente. Cert este însă că frica rămâne!

Din fericire, acest pericol poate fi foarte ușor îndepărtat cu ajutorul unor protecții de priză pentru copii.

De asemenea, vestea bună e că protecțiile pentru priză sunt foarte ieftine și foarte ușor de instalat. Sunt, de altfel, între cele mai folosite elemente de protecție a copiilor întâlnite în casele noastre.

Cum se folosesc

Varianta cea mai simplă costă puțin peste 1 leu/protecție priză și se instalează printr-o simplă împingere în priză. Pentru scoatere se folosește o altă protecție, ai cărei pini se inserează în găurile protecției montate și se extrage aplicând puțină presiune. Este, deci, foarte ușor să le scoți, chiar dacă poate fi plictisitor să o faci de fiecare dată când trebuie să folosești o priză.

O varianta ceva mai complexă dar și mai utilă este cea care se lipește cu bandă adezivă pe priză și permite folosirea prizei în continuare.

Cum spuneam, protecțiile pentru priză sunt foarte ieftine și ușor de instalat. Cu o investiție de doar 20-30 lei și în doar 10-20 minute toate prizele din casă pot fi acoperite. Un exercițiu foarte util pentru proaspeții părinți care încep să-și adapteze casa la nevoile copilului.

Vrei să stai liniștit cu privire la faptul că bebelușul tău nu e expus la pericole de natură electrică în casa? Protecțiile de priză pentru copii sunt o soluție foarte ușoară!

Suport clienti Program Call Center L-V: 07:00-22:00 | S-D: 10:00-20:00 / Punct de lucru L-V: 08:00-17:00

0371.230.387 contact@empria.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!