De cate ori cade un copil…

De cate ori cade un copil…

Data publicarii:14 Martie 2021

Pe cand primul nostru copil incepea sa mearga de-a busilea am citit intr-un studiu ca un bebelus cade de cateva zeci de ori pe ora. Am facut un calcul rapid, ne-a iesit ca asta inseamna cateva sute de cazaturi pe zi si am concluzionat ca e ceva in neregula cu studiul. Cum sa cada de sute de ori pe zi...

La un moment dat, cel mic a cazut si s-a lovit cu capul de piciorul mesei, rezultand un mare cucui intre ochi. Am incropit urgent un sistem de protectie, din niste sticle de plastic taiate. Trei ani mai tarziu... sistemul de protectie este inca la locul lui, desi cam avariat si jerpelit.

In scurta vreme ne-am dat seama ca muchiile cadrului patului, situate pe la vreo 30 de centimetri inaltime sunt un pericol real. Am comandat niste benzi si coltare de protectie. Au meritat fiecare banut. Au rezistat pana in prezent, in proportie de vreo 70-80%. A trebuit doar sa schimbam vreo 2 coltare si o portiune de banda e cam slabita, deoarce incepuse copilul sa faca tractiuni pe ea.

Cand a mai crescut putin a inceput sa alerge prin sufragerie. Nu-si dadea inca seama ca nu mai incape pe sub masa si mereu dadea cu crestetul capului in muchia blatului. Cand a mai luat 2-3 centimetri au fost cateva situatii cand a fost foarte aproape de a intra cu ochii in coltul mesei. Alte benzi, alte coltare, alta piesa de mobilier blindata.

A fost si etapa in care hobbyul lui era sa desprinda coltarele. Daca nu se dezlipeau tragea pana ceda cauciucul. Perioada asta a fost insa scurta si 2 seturi de coltare au fost suficiente.

A venit si al doilea copil. De data asta am fost mult mai pregatiti, casa era deja baby-proof. Practic noile investitii le-am facut tot pentru cel mare. Pe masura ce a crescut am ridicat si noi nivelul de siguranta – am montat protectii de sertar sau de dulap tot mai sus, la frigider, la ferestre...

Au trecut cativa ani. Protectiile sunt inca la locul lor si probabil vor mai sta o vreme. In acesti ani am luat si facut o multime de lucruri pentru copii dar intre cele mai importante sunt benzile de protectie. Ne-au salvat de atatea accidentari!

Vazand cat de utile sunt, a doua oara cand am luat benzi de protectie pentru noi am cumparat mai multe. Pe cele in plus le-am oferit spre vanzare si pe site-ul centrului nostru de inchirieri echipamente pentru copii Rent4Baby.ro. De aici a inceput povestea Empria...

P.S. Si da... cei cu studiul aveau dreptate. In zilele lor speciale, copiii cad de sute de ori...

Suport clienti Program Call Center L-V: 07:00-22:00 | S-D: 10:00-20:00 / Punct de lucru L-V: 08:00-17:00

0371.230.387 contact@empria.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!