Cum să alegi banda de protecție potrivită

Cum să alegi banda de protecție potrivită
Probabil că te-ai gândit deja că ar fi cazul să îmbraci cu ceva muchiile periculoase din casă și să eviți accidentarea copilului. Dacă ai făcut asta ai constatat și că benzile de protecție disponibile sunt de mai multe feluri: mai lungi sau mai scurte, mai înguste sau mai late, mai groase sau mai subțiri, mai moi sau mai rigide etc. Cum să alegi ce e mai potrivit pentru tine?
Iată câteva sfaturi:

a) Păstrează-ți speranțele. Te ajută să faci mai bine față problemelor 😊

De foarte multe ori proaspeții părinți sunt foarte interesați de 2 lucruri:
- Cât de bine se potrivește culoarea benzilor cu mobila lor
- Dacă vor rămâne urme pe mobilă după scoaterea ei
Credem că aceste lucruri sunt importante la început dar până va veni vremea să renunți la protecții cel mai probabil mobila va fi deja distrusă din alte cauze 😊iar cromatica locuinței va fi dominată de jucăriile copilului, puse în cele mai neașteptate locuri.
Sfatul nostru: fii optimist și încearcă să găsești protecțiile de culoarea cea mai potrivită și cel mai ușor de scos. Orice lucru care te face să te simți mai bine și mai relaxat contează în această perioadă.

b) Alege grosimea sau dimensiunea de care ai nevoie

Grosimea materialului face ca protecția să fie mai moale sau mai tare. Chiar și cea mai subțire bandă tot face o diferență majoră în cazul unei lovituri. Dar benzile cele mai groase permit o atenuare mult mai mare a impactului în cazul unei căderi.
Benzile subțiri sunt mai discrete, în vreme ce cele mai groase ies mai mult în evidență și pot deveni un punct de atracție pentru copii, care vor dori să le dezlipească. La noi și pisica este foarte atrasă de colțarele de protecție – se agață cu ghearele de ele și face tracțiuni. A trebuit să lipim unele dintr-un cauciuc mai rigid pentru a rezista pisicii. Iată, deci, avantaje și dezavantaje de care trebuie să ții cont.
diferite modele de benzi de protectie pentru copii
În ceea ce privește lungimea benzilor, aici depinde cât crezi că ai nevoie. De obicei se găsesc protecții cu lungimea de 2 sau de 5 metri. Cele de 5 metri au un preț unitar mai bun dar nu se găsesc în toate varietățile în care se găsesc cele de 2 metri. Măsoară cât mai bine muchiile pe care vrei să le protejezi, mai adaugă puțin ca să ai de rezervă și... aia e!

c) Alege forma benzilor

Poți găsi benzi care formează un unghi de 90° pe muchi, benzi care au o excrescență ce asigură protecție sporită, benzi în formă de U care sunt utile pe mese de sticlă sau alte suprafețe mai subțiri. Pot fi găsite și benzi late, care pot acoperi o suprafață mai mare sau pot îmbrăca unele obiecte precum picioare de scaun, balustrade sau altele asemenea. Gândește-te, deci, unde vei vrea să pui benzile, ca să poți face alegerea potrivită.
Benzile de protecție pot fi tăiate cu ușurință la dimensiunea de care ai nevoie și se montează foarte ușor prin lipirea cu benzi dublu adezive. Un sfat este să începi prin montarea în locurile mai puțin vizibile. Va trebui să capeți un pic de dexteritate până când lucrarea va începe să și arate bine.
De obicei banda dublu-adezivă nu este la fel de lată ca banda de protecție. De aceea, încearcă să o lipești cât mai spre exteriorul acesteia – va fi mai greu pentru copii să o dezlipească.
Poate părea o decizie grea, dar până la urmă e mai bine să ai de unde alege.

Suport clienti Program Call Center L-V: 07:00-22:00 | S-D: 10:00-20:00 / Punct de lucru L-V: 08:00-17:00

0371.230.387 contact@empria.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!