Pasiunea Pentru Siguranță, Premiată la GPeC SUMMIT 2023: Două Distincții Deosebite!

Pasiunea Pentru Siguranță, Premiată la GPeC SUMMIT 2023: Două Distincții Deosebite!
 

Într-o seară de 31 octombrie, luminată de strălucirea reflectoarelor Teatrului Național din București, Empria, magazinul dedicat produselor de siguranță pentru copii și bebeluși, a strălucit și mai intens. Cu inima plină de bucurie și mândrie, am sărbătorit la Gala Premiilor eCommerce 2023, un eveniment devenit sinonim cu excelența în E-Commerce și Digital Marketing în România și Europa de Sud-Est.
 

Navigând Prin Lumea GPeC SUMMIT

Evenimentul, susținut de Andrei Radu, a adunat o pleiadă de specialiști internaționali și renumiți vorbitori din industrie, transformând GPeC SUMMIT într-un loc magentic pentru cei pasionați de E-Commerce și Marketing Online. În acest mix captivant de conținut, comunitate, networking și competiție, am avut privilegiul să ne hrănim cu informații relevante și să aflăm secretele succesului de la cei mai buni în domeniu.

 
echipa Empria premiata la competitia GPeC pe scena Teatrului National


Cum Am Câștigat Voice of the Customer la GPeC SUMMIT 2023

Un moment deosebit pentru noi a fost participarea la programul GPeC Proficiency, unde am pus la bătaie site-ul pentru a fi verificat din scoarță în scoarță de o super echipă de specialiști din diverse domenii pentru a aduce îmbunătățiri, astfel încât experiența utilizatorului să fie excelentă. Cu bucurie vă anunțăm că am și anul acesta am câștigat nu unul, ci două premii majore: pentru cel mai mare punctaj în cadrul programului GPeC Proficiency la Categoria de Bebeluși, Copii, Jucării și Puericultură și pentru Voice of the Customer Award 2023. Aceasta din urmă, o recunoaștere a aprecierii clienților noștri, venită ca urmare a recenziilor pozitive pe Trusted.ro, este o confirmare a angajamentului nostru față de calitate și satisfacția clienților.

Acest succes nu este doar al nostru, ci și al celor care au ales Empria. ❤ Mulțumim clienților noștri pentru recenziile entuziaste, pentru că fiecare cuvânt a contat în obținerea acestor premii prestigioase. Participarea la GPeC SUMMIT a fost pentru noi nu doar o oportunitate de a învăța, ci și de a împărtăși succesul și bucuria cu comunitatea noastră.



Fii printre primii care nu ratează ofertele și promoțiile magazinului nostru online. Asigură-te că ești abonat la newsletter-ul pe care noi îl trimitem săptămânal. Iar promisiunea noastră este că te vom ține mereu la curent cu ultimele informații ce țin de siguranța celor dragi ție!

Suport clienti Program Call Center L-V: 07:00-22:00 | S-D: 10:00-20:00 / Punct de lucru L-V: 08:00-17:00

0371.230.387 contact@empria.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!