Ochelari de înot pentru copii: TOP 7 sfaturi pentru a alege corect

Ochelari de înot pentru copii: TOP 7 sfaturi pentru a alege corect

Cum în sezonul estival escapadele pe litoral sunt nelipsite, iar cei mici se bucură de bălăceală în cea mai mare parte din zi, o pereche de ochelari înot copii este obligatorie în bagajul lor pentru mare. Mai mult, dacă plănuiți să îl înscrieți pe micuțul vostru la înot în restul anului, o pereche de ochelari de apă pentru copii pentru mare pot face parte și din echipamentul pentru cursuri.

Însă, pentru a alege cea mai potrivită pereche de ochelari de înot copii pentru micuțul vostru, este necesar să vă asigurați că ea îndeplinește anumite criterii. Noi, cei de la Empria, venim în ajutorul părinților de pici cu câteva sfaturi care le-ar putea fi de folos în momentul achiziției. Rămâneți cu noi, pentru că în cele ce urmează, vom încerca să vă ghidăm în alegerea celor mai buni ochelari apă copii. 

Ochelari de înot pentru copii. TOP 7 sfaturi pentru a alege corect 

 

Știm deja că de la un an la altul, razele soarelui sunt din ce în ce mai puternice, având un impact major asupra pielii și vederii noastre. De aceea, recomandările medicilor sunt ca, inclusiv în intervalele în care ne putem expune la soare, să fim întotdeauna protejați. 

Iar când vine vorba de copii, care sunt oricum mult mai sensibili, trebuie să fim foarte atenți cum îi îmbrăcăm (haine deschise la culoare, cu protecție UV), să poarte accesorii (pălăriuțe, ochelari apă copii), să le aplicăm loțiune SPF și neapărat să se hidrateze în permanență. 

Iată de ce trebuie să ții cont în alegerea variantei perfecte de ochelari înot copii:

  1. Alege o pereche care are lentile cu protecție UV. Pentru a evita pe cât posibil sensibilizarea ochilor micuțului tău încă de la o vârstă fragedă, dar și pentru a preveni eventualele probleme cu vederea când el mai crește, este de preferat să poarte ochelari apă copii cu lentile având 100 protecție UV.

  1. Fii atent la materialul din care sunt fabricați. Pentru ca cel mic să se bucure cât mai mult timp de perechea lui de ochelari, materialul lor trebuie să fie unul durabil, iar o opțiune foarte bună sunt cei din policarbonat dur. În ceea ce privește cupele, este indicat ca ele să fie dintr-un silicon moale, oferindu-i astfel celui mic confort în timp ce îi poartă.

  1. Sistemul anti-ceață pentru lentile. Pentru a distinge optim tot ce se petrece în jurul lui, prevenind astfel și accidentele din neatenție, este important ca ochelarii înot copii să dispună de sistem anti-ceață pentru lentile, împiedicând astfel aburirea lentilelor în orice situație.

  1. Ochelarii să aibă o utilizare multiplă. O pereche de ochelari apă copii trebuie să fie rezistentă și ca să poată fi folosită în cât mai multe locuri. Fie că este la plajă, merge la bazinul de înot sau la piscină, este ideal ca el să poată folosi aceiași ochelari înot copii, iar astfel și tu vei economisi. 

  1. Trebuie să fie potriviți vârstei copilului tău. E drept că cele mai multe dintre perechi sunt reglabile, însă e bine să ții cont ca ochelarii înot copii să nu fie nici prea mare, dar nici fixă, pentru ca el să se poată bucura în voie de apă, și nici să nu îi piardă. 

  1. Asigură-le o protecție de tip carcasă și transportă-i în siguranță. Pe plajă la mare sau pe gresie la bazinul de înot, ochelarii pot fi deteriorați cu ușurință și chiar pierduți prin nisip. De aceea, este bine ca ochelarii să fie protejați cu o carcasă și, astfel, nici nu duci grija lor în bagaj. Alege o culoare mai aprinsă pentru carcasă și vei fi sigur că nici nu rătăciți ochelarii apă copii.

  1. Alege un model colorat și cu design animat. Dacă te gândești cât de greu acceptă să poarte chiar și pălăriuță, probabil anticipezi că nu îl vei convinge prea ușor să poarte nici ochelari. Însă, dacă îi alegi într-o culoare vie, vei fi surprins că cel mic va fi încântat să îi poarte. De exemplu, în portofoliul Empria, poți găsi pe roz pentru fetițe și în culoarea albastru pentru băieței.

Sperăm că micul nostru top vă vor ajuta să alegeți mult mai ușor o pereche de ochelari înot copii pentru micuții voștri. De la dimensiunea potrivită vârstei lui, materialul ochelarilor și al lentilelor, la sistemul anti-ceață de care e bine să dispună și până la modelul lor, carcasa în care îi vei păstra în siguranță, toate aceste caracteristici sunt esențiale, pentru ca cel mic să se bucure din plin de apă, dar în același timp să fie în deplină siguranță când se transformă într-un mic scafandru. Alegând ochelari apă copii cu protecție UV, nici vederea celui mic nu va fi afectată. Și vei vedea cum o investiție puțin mai costisitoare acum, își va dovedi utilitatea pe termen lung.

Noi, la Empria, construim o comunitate de părinți informați înainte de toate, care crește de la an la an, asemenea puiului tău.

Fii printre primii care nu ratează ofertele și promoțiile magazinului nostru online. Asigură-te că ești abonat la newsletter-ul pe care noi îl trimitem săptămânal. Iar promisiunea noastră este că vom merge în același ritm ca până acum.

Suport clienti Program Call Center L-V: 07:00-22:00 | S-D: 10:00-20:00 / Punct de lucru L-V: 08:00-17:00

0371.230.387 contact@empria.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!