Cum asiguri mobila in casă cand ai copii

Cum asiguri mobila in casă cand ai copii

Odată ce devenim părinți, oricât de mult ne-am dori, este aproape imposibil să îi monitorizăm în permanență pe cei mici, 24/24 și în orice colț al casei s-ar afla. Iar când ne gândim la protecția copiilor în interiorul casei, mai mult decât siguranța lor pe timpul somnului (care este posibilă cu ajutorul separatoarelor pentru paturile din dormitorul părinților sau apărătorilor pentru pătuțul bebelușilor), este esențial să ținem cont și de protejarea lor pe timpul zilei. Partea și mai bună este că aceste siguranțe care previn răsturnarea diverselor obiecte din casă, asigură inclusiv protecție mobilei pentru cutremur

 

Când vorbim de protecțiile utile pentru bebeluși și copii, trebuie să le alegem cu foarte mare atenție pentru ca cei mici să fie în siguranță, chiar și în absența noastră din imediata lor apropiere. Pentru că mai ales atunci când ai copii, trebuie să fii cu un pas înaintea lor și să asiguri mobila din casă, să anticipezi nevoile și curiozitățile lor.

 

Protecție mobilă cutremur. Avantajele produselor Empria

Indiferent că ai un singur prichindel sau o familie mai numeroasă, ai ajuns în locul potrivit pentru că avem o gamă variată de siguranțe pentru casă, iar o parte din ele oferă o asigurare suplimentară de protecție mobilă cutremur.

 

Dacă te întrebi care sunt avantajele produselor de asigurare a mobilei din portofoliul nostru, este bine să știi că ele se remarcă prin confort, calitate, stil, dar și portabilitate.

 
  • Montarea protecției pentru casă este intuitivă, cel mai adesea de tip adeziv, astfel că ea nu solicită un efort foarte mare în timpul asamblării. Mai mult, cele contra cutremurului nu se desprind cu așa mare ușurință precum celelalte protecții, care se deosebesc printr-o acționare mai ușoară și destul de simplă.

 
  • Mijloacele noastre de protecție a mobilei contra cutremurului sunt ușor lavabile, fiind confecționate din materiale de tip nailon, metal, poliester, plastic rezistent, PET sau chiar cauciuc - pentru ca ele să fie mai moi în eventualitatea unui impact.

 
  • Mare parte din seturile de protecție, antialunecare sau de ancorare a mobilei au și rol decorativ, efectul fiind amplificat de nuanțele viu colorate, dar și de formele sub care acestea se găsesc.

 
  • Ele vin în mărimi universale și se pliază foarte bine pe nevoile casei tale. Alege dintr-o suită de protecții de mobilă pentru cutremur și uită de teama evenimentelor pe care nu le poți controla. Noi ne-am preocupat de acest aspect și le-am adus pe toate împreună, pentru ca tu să nu-ți mai faci griji din acest punct de vedere.

 
  • Toate elementele noastre de protecție a casei oferă siguranță pentru copii, o grijă în minus pentru adulți, asigurare pentru mobilă, dar și protejarea obiectelor sau a suprafețelor pe care acestea sunt montate și fixate.

 

Pe lângă aceste beneficii evidente, vom încerca să detaliem în cele ce urmează, de ce protecția mobilei pentru cutremur, prin diverse accesorii, a devenit mai mult decât o opțiune și este cu adevărat o necesitate pentru siguranța întregii familii în zilele noastre. 

bebelus care incearca sa deschida usa unui dulap, blocata cu o siguranta pentru dulapuri


Protecție mobilă cutremur. Exemple utile pentru casă

 

Unele evenimente, cum sunt cutremurele, se întâmplă independent de noi, iar comparativ cu ultimii ani, se petrec tot mai des și se desfășoară la o intensitate mult mai mare. Tocmai de aceea, în fiecare casă este nevoie de o protecție reală în acest sens, care să elimine orice posibilitate de accidentare, mai ales pentru copii, care au un mecanism de apărare mai puțin dezvoltat.

 

Iată cele mai la îndemână soluții pentru o protecție mobilă cutremur care va spori deopotrivă liniștea adulților și siguranța copiilor: 

 
  1. Ancorarea mobilei de perete. Pentru a preveni răsturnarea mobilierului de mari dimensiuni, există sisteme de siguranță special concepute pentru a reduce la minimum astfel de incidente. Le găsim sub forma unor ancore - dispozitive de prindere în sistem circular - metalice și curele din plastic rigid sau în sistem de suspendare oblic, toate cu fixare în șuruburi pe perete.

 
  1. Asigurarea balustradei scărilor, a balcoanelor și teraselor. Energia celor mici ne determină să credem că ei sunt mai repede niște exploratori „pe teren” decât niște copii sau bebeluși care au nevoie de toată atenția și protecția noastră, a părinților, atât afară, cât și în cuibul destinat familiei. Pentru scări, balcoane și terase, există plase de siguranță din poliester pentru o protecție suplimentară a micuților contra pericolelor. 

 
  1. Chingi împotriva dărâmării mobilierului, televizorului și a altor electronice suspendate. Din acest punct de vedere, montarea pentru asigurare este posibilă prin ancorarea de perete sau ancorarea de mobilă, cu ajutorul unor curele din nailon și metal dur, cu o dimensiune ajustabilă, prevăzute cu un sistem antialunecare. 

 
  1. Protecție pentru colțurile cutiilor. Dincolo de rezistența pe care o capătă cutiile, aceste protecții au și rol anticoliziune. Confecționate din material de plastic, protecțiile pentru colțurile cutiilor se găsesc sub mai multe dimensiuni, iar striațiile din interiorul lor previn alunecarea.

 
  1. Benzi antiderapante. Potrivite atât pentru interior, cât și pentru exterior, mai ales pe scări, benzile previn alunecarea, sunt rezistente la apă și pot fi montate pe o varietate de suprafețe netede, inclusiv beton, metal, plastic, lemn, țiglă, piatră sau suprafețe laminate. Poți opta pentru cele clasice sau cele reflectorizante, ambele fiind la fel de ușor de tăiat și necesare în orice gospodărie.

 
  1. Protecție degete copii pentru tocul ușii. Dacă îți dorești un plus de protecție pentru micuțul tău, cu atât mai mult cu cât ne amintim și cât de important este să rămână sub tocul ușii în cazul unui cutremur, alege o protecție degete copii și evită, pe cât posibil, astfel de accidentări.

 

În completarea exemplelor de protecție mobilă cutremur, alte articole de asigurare utile pentru uzul casnic și zilnic sunt: protecțiile butoane aragaz / plită, extensiile robinet chiuvetă, blocatoarele de ușă cuptor, frigider, congelator, capac toaletă, protecțiile pentru perete (clanțe) și siguranțe prize.

Sperăm că ghidul nostru îți va fi de un real ajutor, iar acum ești mult mai pregătit să creezi un mediu sigur din casa ta, prin asigurarea mobilei contra răsturnării sau dărâmării, atunci când vei deveni părinte. Iar dacă în grupul tău de prieteni se numără și proaspăt părinți, le poți ușura căutările redirecționându-i direct la sursă.

 

Noi, la Empria, construim o comunitate de părinți informați înainte de toate, care crește de la an la an, asemenea puiul tău.


Fii printre primii care nu ratează ofertele și promoțiile magazinului nostru online. Asigură-te că ești abonat la newsletter-ul pe care noi îl trimitem săptămânal. Iar promisiunea noastră este că vom merge în același ritm ca până acum.
 

Suport clienti Program Call Center L-V: 07:00-22:00 | S-D: 10:00-20:00 / Punct de lucru L-V: 08:00-17:00

0371.230.387 contact@empria.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!