TOP 6 moduri prin care te ajuta un organizator auto pentru copii

TOP 6 moduri prin care te ajuta un organizator auto pentru copii

Fie că ești adeptul călătoriilor lungi cu mașina, fie că te folosești de ea numai pe distanțe scurte, pe drumul către birou, școală și grădiniță sau doar în timpul cumpărăturilor de weekend, un organizator auto copii este tot ce ai nevoie pentru familia ta extinsă. Chiar dacă micuțul tău este încă la o vârstă fragedă și trebuie supravegheat în permanență, prin prezența unui adult pe bancheta din spate, sau este deja mai măricel și îl monitorizezi cu ajutorul oglinzilor, un astfel de accesoriu facilitează accesul la diferite obiecte și satisface mai multe nevoi pe parcursul călătoriei.

 

Când ne referim la siguranța copiilor în timpul deplasărilor, primul accesoriu la care ne fuge gândul este, fără doar și poate, scaunul auto pentru copil, care a devenit indispensabil din mașinile familiilor cu copii. Însă, mai mult decât atât, un organizator auto copii este și el esențial, la rândul lui, pentru găsi în timp util tot ce ai nevoie pentru bebeluș când sunteți în călătorie.

 
 

În momentul achiziționării unui organizator auto copii nu va mai fi necesar să ținem cont de criterii precum vârsta, înălțimea și greutatea copilului, pentru că ele vin în mărimi universale, fiind compatibile pentru toate scaunele mașinilor de tip autoturism.

 

Pentru că scopul declarat nu este întocmai un motiv de siguranță, ci mai degrabă de confort, un organizator auto copii nu este obligatoriu precum scaunul auto pentru copil, însă îți ușurează în mod remarcabil călătoriile. 

 

Ce este un organizator auto pentru copii?

Un organizator auto pentru copii este un accesoriu de depozitare care se instalează în poziție verticală, de partea din spate a unuia dintre scaunele din față ale mașinii. În părțile superioare și inferioare ale scaunului, el dispune de sisteme de prindere reglabile. 

 

Este conceput în așa fel încât separatoarele sunt împărțite în buzunare mai mici sau mai mari, opace sau transparente, prin fixare cu arici sau croite astfel din fabrică. În cele ce urmează vom încerca să punctăm cele mai importante avantaje pe care le are atât la drum lung, în vacanțe, dar și în deplasările de zi cu zi.

organizator montat pe un scaun auto plin cu racoritoare, jocuri si obiecte de desenat

TOP 6 moduri prin care te ajută un organizator auto pentru copii:

 
  1. Este practic. Prevăzut cu mai multe buzunare adânci și spațioase sau compartimente de dimensiuni mai mici, un organizator auto pentru copii te ajută să folosești mult mai eficient spațiul din mașină. Copiii pot avea acces mai ușor la gustări, băuturi, jucării, gadget-uri, dar și alte obiecte mai mici (suzete) sau șervețele. Suporturile mențin în poziție verticală mai ales recipientele cu lichide (sticle, biberoane), organizatoarele cu buzunare izolate termic fiind mai mult decât utile. Astfel, băuturile se vor menține reci sau calde pentru cât mai mult timp. Totodată, organizatoarele dispun și de suporturi sub forma unor cârlige de care poți agăța punguțe.
  2. Ușor de montat. Pe lângă faptul că este suficient de încăpător, toate obiectele sunt la vedere și foarte ușor „de manevrat”, un organizator auto copii se montează cu ușurință. Montarea și demontarea se face prin acționarea pe bază de cataramă și bretele reglabile care asigură fixarea lui pe scaunul din față.
  3. Este pliabil. Specificațiile unui organizator auto copii bifează funcția de flexibilitate. Acesta se detașează cu ușurință, se poate plia și depozita în buzunarul spătarului sau se poate transporta cu ușurință oriunde cobori și ai nevoie de obiectele din el. Mai mult, îl poți organiza încă din casă.
  4. Ai totul la îndemână. Îți oferă confortul de care ai nevoie, dar la care nu te-ai fi gândit că îl poate oferi până să îl testezi. Fiind destul de încăpător, vei putea păstra strictul necesar la îndemână, evitând astfel staționările și scotocitul în portbagaj după lucrurile esențiale. După cum îi spune și numele, cu el poți păstra ordinea în mașină în timp ce siguranța este și ea o caracteristică ce vine la pachet.
  5. Crește siguranța în timpul deplasării. Printr-o poziționare și fixare corespunzătoare a unui organizator auto copii, toate lucrurile de care ai nevoie vor fi lângă tine și nu vor ajunge sub scaune. Astfel, vor fi mult mai mici și șansele să ai nevoie să decuplezi centura de siguranță. Totodată, și riscul și probabilitate de accidentare vor fi mai reduse în cazul unor frâne bruște sau coliziuni greu de evitat. 
  6. Rol de protecție. Un organizator auto copii își dovedește utilitatea în timp, el protejând scaunul și tapițeria împotriva zgârieturilor, deteriorării și a murdăriei. Și din acest punct de vedere, investiția se justifică, costul unuia fiind accesibil. Totodată, ele sunt ușor lavabile, ceea ce ne ajută să păstrăm un mediu igienic pentru copii și în timpul transportului lor cu mașina.
 
 

Așadar, la o scurtă recapitulare, putem spune că un organizator auto copii este multifuncțional: de la acces imediat la jucării, apă, gustări, până la atingerea unui grad de confort și siguranță optime. Este eficient și are un design cu adevărat practic, fiind rapid și ușor de instalat și de transportat. Nu în ultimul rând, are un rol de protecție pentru scaunul pe care este montat. Dimensiunile unui organizator auto copii sunt standard, el nu are o greutate prea mare și este disponibil în mai multe culori, pentru toate preferințele micuților, atât fetițe, cât și băieței.

 

Dacă până de curând nu ai fost atât de sigur de necesitatea unui organizator auto copii, cel mai probabil acum este momentul în care te-ai convins că este o achiziție esențială pentru o vacanță liniștită sau o simplă ieșire la cumpărături. Articolele ușor accesibile pentru copii îi vor ajuta să aibă timpul ocupat, iar pentru părinți va conferi siguranță. 

 

Noi, la Empria, construim o comunitate de părinți informați înainte de toate, care crește de la an la an, asemenea puiul tău.


Fii printre primii care nu ratează ofertele și promoțiile magazinului nostru online. Asigură-te că ești abonat la newsletter-ul pe care noi îl trimitem săptămânal. Iar promisiunea noastră este că vom merge în același ritm ca până acum.

Suport clienti Program Call Center L-V: 07:00-22:00 | S-D: 10:00-20:00 / Punct de lucru L-V: 08:00-17:00

0371.230.387 contact@empria.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!