4 lucruri de analizat cand iti iei bariere de pat

4 lucruri de analizat cand iti iei bariere de pat

In acest articol discutam despre bariere de pat de mari dimensiuni, menite sa asigure protectia copiilor pe toata latura patului. Ele pot fi si unite, pentru a asigura protectie pe mai multe laturi.

1) Ce masori

Dimensiunea barierelor de pat se raporteaza la dimensiunea saltelei. De fapt, mai precis, cea mai relevanta este dimensiunea cadrului interior al patului.

Am avut clienti care au masurat patul in exterior si apoi au fost dezamagiti ca nu li s-a potrivit bariera. Bariera protejeaza doar partea cu salteaua, nu si marginile patului. O alta situatie deosebita a fost cand unii clienti au inghesuit o saltea mai mare intr-un cadru de pat mai mic, dar au cumparat bariera in functie de dimensiunea saltelei. Din pacate, bariera nu poate fi inchesuita si ea. Daca are 180 cm, 180 raman...

De aceea, daca ai o saltea de 200x180 cm montata pe un pat care are are exact aceste dimensiuni, iti trebuie bariere de 200 si 180 cm (sau 197 si 177 cm in cazul unor bariere precum acestea). Dar daca ai o saltea de 185 cm inghesuita intr-un pat de 180 cm, vei cumpara o aparatoare laterala de 180 cm.

2) Cum se aseaza pe somiera

Barierele noastre au niste picioare care se aseaza pe somiera patului, sub saltea. Aici pot exista multe situatii – sunt paturi care au doar un placaj sub saltea, altele au sipci de diferite latimi si cu diferite distante intre ele, tot felul de cadre metalice etc. Pentru 90% dintre paturi fixarea barierelor de protectie se poate face fara probleme. Ocazional insa apar dificultati la montare. Acesta este un aspect pe care ar fi bine sa il discutati cu noi inainte de achizitie, eventual sa ne trimiteti niste poze cu somiera, pentru a ne asigura ca totul este in regula sau ce optiuni aveti.

3) Ce faci cu lada patului

Pentru paturile cu lada de depozitare dupa montarea barierelor pot aparea restrictii in utilizare. Partea textila a aparatorilor urca si coboara, in functie de necesitati, dar stalpii exteriori raman ficsi. De aceea, in functie de pozitia patului, pot aparea probleme cand se doreste ridicarea acestuia pentru a avea acces la bariera. Acesta este, deci, un element de luat in calcul. Utilizarea frecventa a lazii poate fi stanjenita. Utilizarea periodica este insa posibila, prin demontarea barierei si remontarea ulterioara.

4) E potrivita pentru patul tau?

Protectia laterala poate fi foarte importanta pentru copilul tau. O aparatoare de pat lunga cat salteaua iti permite sa stai linistit ca cel mic nu cade. Noi avem bariere de pat inalte si foarte inalte ๐Ÿ˜Š. Asta insemna ca cel mic nu va fi protejat doar noaptea, dar poate sa ramana sa se joace si ziua, ca intr-un tarc. Daca ai un pat cu laturi de 150, 160, 180 sau 200 cm barierele noastre pot fi ideale pentru tine.

Sunt si parinti pentru care protectiile inalte pe toate laturile par excesive sau coplesitoare. In aceste cazuri sunt de luat in calcul bumperele flexibile sau fixe, care ofer o protectie mai discrete, utila in special pentru a preveni caderile in timpul somnului copilului.

Suport clienti Program Call Center L-V: 07:00-22:00 | S-D: 10:00-20:00 / Punct de lucru L-V: 08:00-17:00

0371.230.387 contact@empria.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!