7 Trucuri pentru a face purtarea Căștilor de Bicicletă o aventură distractivă pentru copii

7 Trucuri pentru a face purtarea Căștilor de Bicicletă o aventură distractivă pentru copii

Ca părinte, știi cât de important este să îți protejezi micuțul campion atunci când se dă cu bicicleta, trotineta sau skateboardul. Unul dintre cele mai cruciale accesorii de siguranță este casca. Dar să fim sinceri, să-l faci pe micuț să fie entuziasmat că poartă o cască de bicicletă pentru copii poate fi o provocare reală. De aceea, am conceput șapte trucuri parentale pentru a face purtarea căștilor pentru copii o experiență distractivă și captivantă pentru micuțul tău care va fi mereu în siguranță.

Cum îl faci pe cel mic să poarte casca de siguranță?

1. Lasă copilul să-și aleagă designul căștii:

Copiii adoră să aibă un cuvânt de spus în ceea ce poartă în special la îmbrăcăminte, iar căștile nu sunt o excepție. Permite-i copilului să aleagă un design al căștii care reflectă personalitatea și interesele lui. De exemplu, cei de la Crazy Safety au în portofoliul o mulțime de căști sport pentru copii cu modele 3D inspirate din lumea animalelor, iar dacă copilul tău iubește girafele, ia în considerare achiziționarea unei căști cu model de girafă sau, dacă este pasionat de dinozauri, o cască de bicicletă cu forma unui dinozaur ar putea fi perfectă. Indiferent de design, asigură-te că casca îndeplinește standardele de siguranță și se potrivește corect pe capul copilului tău. Permițându-i copilului să aleagă un design al căștii care se potrivește stilului lui, o va purta cu mândrie și va fi entuziasmat să o afișeze de fiecare dată când se urcă pe bicicletă sau trotinetă!
 
 

2. Fă purtarea căștii parte din rutina zilnică:

Copiii prosperă pe baza rutinei, așa că fă din purtarea căștii o parte a ritualului lor înainte de a pleca la plimbare. Poți chiar să incluzi o listă de verificare a siguranței pe care copilul să o urmeze pentru a se asigura că are toate echipamentele de siguranță, inclusiv casca. Încurajează-l să verifice ajustarea și închiderea căștii de fiecare dată când o pune. Făcând din verificarea echipamentului o parte constantă din rutina lor, copilul va înțelege importanța purtării unei căști și va dezvolta obiceiul de a o face. De asemenea, când devine un obicei, este mai probabil să o poarte fără probleme și cu plăcere.

ruccsaci de bicicleta pentru copii cu forme de animalekit de ciclism pentru copii: casca de protectie, claxon, antifurt si rucsac











 

 

 

3. Dă un exemplu bun:

Dă un exemplu și poartă tu însuți o cască atunci când mergi cu bicicleta alături de copilul tău. Nu numai că acest lucru stabilește un exemplu pozitiv pentru copilul tău, dar de asemenea întărește importanța purtării căștii. Există multe căști de bicicletă cool pentru adulți disponibile pe piață, cu designuri unice, culori și modele care se potrivesc cu casca celui mic. Când mergeți împreună, explică-i copilului de ce porți o cască și cum te protejează de accidentări la cap. Această conversație îi poate ajuta să înțeleagă importanța purtării căștii și rolul pe care îl joacă căștile în a-i păstra în siguranță.

 

parinti si fetita lor pe bicicleta purtand casti de protectie

4. Transformă-l într-un joc:

Transformă punerea căștii pe cap într-un joc distractiv pentru a-l face pe copilul tău entuziasmat să poarte una. Poți fi creativ cu jocurile, făcându-le cât de simple sau complexe dorești. Pentru copiii mai mici, poți seta un cronometru și îi poți provoca să-și pună casca cât mai repede posibil. Acesta poate deveni un ritual zilnic, iar copilul tău se va bucura să încerce să-și bată recordul anterior.

5. Integrează purtarea căștii de siguranța în timpul de joacă:

Când faci din purtarea căștii parte din timpul de joacă al copilului tău, nu doar că îl înveți despre siguranță, ci și faci o experiență distractivă. El se poate îmbrăca ca animalul lui preferat, un dinozaur sau chiar eroul lui preferat, completând costumul cu casca de bicicletă și alte accesorii de siguranță. Acest tip de joc de rol nu doar că face învățarea despre siguranța purtării căștii distractivă, dar ajută și copiii să dezvolte o atitudine pozitivă față de purtarea acesteia.

copii pe bicicleta si trotineta cu casca de protectie cu design frumos si rucsac asortat

6. Transformă educația despre siguranță într-o activitate distractivă:

Învață copilul despre purtarea căștii și siguranța pe care o are în acel moment într-un mod distractiv și interactiv. De exemplu, poți crea o vânătoare de comori în care copilul trebuie să găsească echipamentele de siguranță. Inclusiv casca, ascunsă prin casă. Poți de asemenea crea un spectacol de păpuși care demonstrează cum căștile protejează capul de accidentări. Fă-l amuzant, captivant și adaptat vârstei și intereselor copilului tău.
Există, de asemenea, multe resurse disponibile online care fac educația despre siguranță distractivă și interactivă. Poți găsi videoclipuri care explică de ce căștile sunt importante sau jocuri care învață copiii despre echipamentul de siguranță. Poți citi și cărți care prezintă personaje care poartă căști și învață de ce este esențial să facă asta. Făcând educația despre siguranță plăcută, copilul tău va fi mai predispus să rețină informațiile și să le aplice în viața de zi cu zi.


7. Sărbătorește realizările:

Sărbătorește când copilul tău atinge un obiectiv legat de siguranță, cum ar fi purtarea consecventă a căștii pentru o săptămână sau o lună. Poți să-l recompensezi cu un mic premiu sau o activitate distractivă. Chiar și un ecuson imprimat acasă ar fi cool!
Folosind aceste trucuri, poți face ca purtarea căștii să fie distractivă și captivantă pentru copilul tău. Amintește-ți, învățarea copiilor să poarte o cască de la o vârstă fragedă este cel mai bun mod de a asigura că aceștia rămân în siguranță atunci când se dau cu bicicleta sau trotineta. Deci, să facem din asta un obicei!
Dacă încă nu ești sigur ce cască să alegi pentru copilul tău, îți recomandăm să arunci o privire la căștile noastre 3D pentru copii, care nu numai că arată cool, dar sunt de asemenea sigure și confortabile.

Fii printre primii care nu ratează ofertele și promoțiile magazinului nostru online. Asigură-te că ești abonat la newsletter-ul pe care noi îl trimitem săptămânal. Iar promisiunea noastră este că te vom ține mereu la curent cu ultimele informații ce țin de siguranța celor dragi ție!

Suport clienti Program Call Center L-V: 07:00-22:00 | S-D: 10:00-20:00 / Punct de lucru L-V: 08:00-17:00

0371.230.387 contact@empria.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!