Paturica milestone. Cum celebrezi fiecare luna a bebelusului?

Paturica milestone. Cum celebrezi fiecare luna a bebelusului?

Copiii sunt adevărate motive de bucurie pentru orice părinte, iar primul an de viață al bebelușului este un moment magic, plin de repere frumoase. Când ești proaspătă mămică, ai vrea să păstrezi cât mai multe amintiri despre bebelușul tău, mai ales în primul an de viață, când acesta se dezvoltă extrem de ușor și deprinde mereu noi abilități. 

Timpul trece repede și pentru că nu îl poți opri în loc, ai vrea să păstrezi câte o amintire cu fiecare moment prețios din viața micuțului: când a ridicat capul, când s-a rostogolit prima oară, când a zâmbit, când a început să gângurească, când a făcut primul pas, când a mâncat primul fruct. 

Cum ai putea să celebrezi toate aceste momente magice? Indiferent dacă organizezi o petrecere tematică în fiecare lună pentru ziua de naștere a micuțului tău sau creezi amintiri vizuale deosebite pentru a comemora realizările lui, există multe modalități de a sărbători primul an al bebelușului tău.

Am strâns pentru tine mai multe modalități de a celebra primul an din viața bebelușului care sperăm să-ți fie sursă bună de inspirație:

 
  • Păturica milestone

Dacă vrei să sărbătorești fiecare etapă importantă din viața bebelușului tău, Empria vine cu o idee de cadou excelentă pentru fotografii memorabile cu o păturică aniversară Luna Galbenă Drool. Păturica Milestone moale și plușată este special concepută pentru a etala progresul bebelușului, începând cu primele zile de viață și până la vârsta de un an, fie lunar sau săptămânal. 

 

Această păturica Milestone are un design neutru și se potrivește atât pentru fetițe, cât și pentru băieței. Dimensiunea 100x75 cm este corespunzătoare pentru bebelușii până într-un an, iar textura pufoasă, călduroasă și plăcută la atingere o face să fie partenerul ideal de somn pentru bebelușul tău.

 

Pachetul cu păturica milestone Luna Galbenă Drool mai conține două rame din fetru în două forme distincte: stea și dreptunghi. Cu ajutorul acestor forme se poate încadra luna și numărul pentru a evidenția lunile bebelușului.

 

Pe lângă scopul principal, de a crea amintiri în etapele de creștere ale bebelușlui, păturica milestone poate fi folosită și în activitatea de zi cu zi, pentru a acoperi bebelușul în zilele răcoroase, în plimbări, atât pentru somn, cât și pentru joacă sau alăptare, mai ales că bebelușul se acomodează mai ușor în locuri necunoscute când are cu el un obiect familiar.

 

Compoziția materialului, 100% poliester, face păturica Milestone să fie ușor de întreținut. Se poate spăla la 30 grade cu detergent pentru rufe colorate și se poate netezi cu un fier cu abur pentru a reduce din cute.

paturica milestone empria ce poate fi folosita pentru sedinte foto cu bebelusul

  • Îmbrăcăminte personalizată

 

Acesta poate fi un cadou distractiv prin care vei putea celebra momente prețioase din viața micuțului tău. Poți opta pentru a-i face o cămășuță, un tricouaș sau chiar botoșei pentru copii, care să prezintă numele și vârsta copilului pentru a sărbători momentul. 

 

Indiferent dacă le faci singură sau le achiziționezi, îmbrăcămintea personalizată este întotdeauna un succes. Sigur că bebelușul poate nu-și amintește, dar este întotdeauna minunat să ai poze drăguțe cu el pentru ca întreaga familie să se uite și să se bucure mai târziu.

  • Fotografii și videoclipuri

 

Fotografiile și videoclipurile sunt cele mai populare modalități de a documenta creșterea bebelușului și deși vei colecționa o tonă, tot vei avea sentimentul că ai ratat un moment important. Cele mai drăguțe poze sunt cele cu bebelușul sprijinit de diverse animale de pluș pentru a face comparație cât de mari devin în fiecare lună. Oricum și selfie-urile nu trebuie uitate pentru a avea și fața mamei sau a tatălui alături de micuț.

 

Dacă îți plac pozele pe format de hârtie, este important să creezi un album foto dedicat care să prezinte toate momentele speciale ale bebelușului din ultimul an. Orice merge, de la portrete de nou-născuți la fotografii de botez sau la fotografii de la prima zi de naștere. Ar fi drăguț ca fiecare copil șă aibă un album al lui pe care să-l poată păstra în cameră și la care să adaugi poze pe măsură ce cresc.

mama ce citeste o carte cu fetita ei in vreme ce un bebelus doarme linistit cu suzeta in gura

 

  • Organizează o sărbătoare tematică

 

Organizarea unei petreceri tematice lunare este o modalitate excelentă de a-ți arăta creativitatea și personalitatea, iar tu și bebelușul veți avea un moment memorabil. Poate fi mai restrâns doar cu familia sau câțiva prieteni foarte apropiați. Indiferent de modul în care alegi să sărbătorești, realizarea unei teme cu decor, ținute, un tort și orice altceva îți place poate fi super distractiv!

  • O scrisoare în fiecare lună

 

De cele mai multe ori, frumusețea și afecțiunea se regăsesc în cele mai mici detalii. Chiar dacă pare o idee mai siropoasă, un bilețel scris de mămică în fiecare lună pe care micuțul să-l poată citi când va fi mai mare, este superbă. Posibilitatea de a citi realizările și schimbările copilului prin ochii mamei sale ar fi un cadou foarte special. Depozitează-le într-o cutie specială.

  • Amprentă pentru mână sau talpă

 

Ai putea face un colaj cu foi una lângă alta, cu amprenta bebelușului din fiecare lună, ca un grafic de creștere. Odată ce anul s-a terminat, încadrați-l într-o ramă cu alte suveniruri pentru copii pentru o piesă frumoasă, sentimentală, pe care să o atârne pe perete. Poți face același lucru și cu talpa micuților.

  • Un blog

 

Dacă ești o mămică pasionată de mediul digital, probabil că o modalitate bună de a sărbători etapele de dezvoltare ale bebelușului tău este începerea unui blog. Un blog este un mod perfect de a împărtăși momentele speciale ale bebelușului tău cu familia și prietenii, iar, câteodată, poate deveni inspirațional și se poate transforma în ceva care îi ajută pe alții să treacă prin momente similare.

Poți realiza postări excelente pe blog, împărtășind sfaturi despre cum să faci față provocărilor de zi cu zi sau povești amuzante despre părinți. Atâta timp cât te bucuri de ceea ce faci, începerea unui blog poate fi o experiență plină de satisfacții pentru anii următori și atât de multe dintre amintirile tale vor fi păstrate într-un singur loc.

 

Copiii cresc foarte repede, mai ales în primul an de viață, iar toate aceste idei sunt în ajutorul părinților pentru a capta momente unice alături de ei, pe care să le împărtășească în timp cu întreaga familie și prietenii. 


Fii printre primii care nu ratează ofertele și promoțiile magazinului nostru online. Asigură-te că ești abonat la newsletter-ul pe care noi îl trimitem săptămânal. Iar promisiunea noastră este că vom merge în același ritm ca până acum.

 

Suport clienti Program Call Center L-V: 07:00-22:00 | S-D: 10:00-20:00 / Punct de lucru L-V: 08:00-17:00

0371.230.387 contact@empria.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!