Idei de cadouri pentru botez: 10 lucruri utile pentru bebelusi

Idei de cadouri pentru botez: 10 lucruri utile pentru bebelusi

Oare de ce are nevoie bebe? Nu a primit deja destule hăinuțe care i-ar putea rămâne mici? Care sunt cele mai potrivite jucării pentru cel mic în primele luni de la naștere? Suntem siguri că și tu ai ajuns în această dilemă, tocmai de aceea, noi, cei de la Empria, venim în ajutorul tău cu câteva surse de inspirație și propuneri de cadouri pentru botez.

 

Botezul este un prilej de sărbătoare, simbolizează creștinarea și momentul în care fiecare pui de om primește un nume. În funcție de religie, dar și de zona țării, taina botezului poate diferi, având obiceiuri specifice. Iar ca parte din tradiția invitaților este oferirea unui dar pentru cel mic, fie el și simbolic.

 

Fie că faci parte din familie, fie că ești invitat, goana pe care o aduce un astfel de eveniment s-ar putea să te îndrume să faci o achiziție la întâmplare, însă care va mai dovedi a nu mai fi atât de utilă. Online sau offline, în încercarea de a găsi cadouri pentru botez originale, dar și moderne și utile, s-ar putea să fim copleșiți de multitudinea de variante din care putem alege. Ce putem face noi, cei de la Empria, este să îți dăm câteva idei în perspectivă și nu destinate uzului imediat.

 

Idei de cadouri pentru botez: 10 lucruri utile pentru bebeluși

 

În primele luni, s-ar putea ca cel mic să primească atât de multe hăinuțe încât să nu apuce să le poarte, motiv pentru care noi îți sugerăm să te îndrepți spre cadouri pentru botez cât mai practice. Poate că tinzi să iei ceva personalizabil, însă o variantă mult mai sigură sunt accesoriile prin care ușurezi nevoile de bază ale bebelușului.

 

Câtă vreme sunt în creștere, nevoile celor mici sunt atât de diverse încât s-ar putea să ne fie dificil să intuim care sunt cele mai utile lucruri pentru bebeluși. Astfel, ce ar putea să ne fie mult mai la îndemână la categoria cadouri pentru botez este oferirea un card cadou.

 

De la un somn liniștit și odihnitor, un mediu sigur de joacă și pregătirea pentru etapa de diversificare, pentru toate acestea avem alternative pentru ca tu să îi oferi celui mic bucuria siguranței atât în confortul casei, cât și în deplasare. Vei vedea cum ele sunt un adevărat suport deopotrivă pentru cei mici, cât și pentru părinți.

 

Haide să vedem împreună care sunt cele mai utile, dar și de calitate produse din shop-ul nostru prin care poți oferi atât bucurie, cât și siguranță și protecție, sub forma celor mai inspirate cadouri pentru botez.

 
  1. Scaun de masă pentru bebe. Copilașii trebuie să se simtă integrați în familie încă de mici, inclusiv când este timpul mesei. Iar cu cât se apropie de vârsta de 6 luni, ei își întăresc mușchii, reușesc să își țină capul drept și adoptă o postură în care își pot menține echilibrul. Iar cu cât se apropie vârsta diversificării (6-7 luni), cu atât un scaun de masă pentru bebe devine tot mai util.

 
  1. Protecție pentru pat. Bebelușii sunt într-o continuă explorare, de aceea ei au nevoie și de protecție constantă, mai ales atunci când nu sunt supravegheați. În timpul somnului, ei se pot rostogoli, iar pentru a preveni accidentarea, o variantă utilă care se înscrie pe lista de cadouri pentru botez este o protecție pentru pat, care poate fi rabatabilă sau cu fixare.

 
  1. Țarc de joacă. Cei mici au nevoie să își consume energia, iar un țarc de joacă ar putea fi tot ce au nevoie pentru asta. Prevăzut cu fermoar și cu laterale transparente, părinții micuțului vor avea un sentiment de siguranță deplină, că îl pot monitoriza în timp ce desfășoară alte activități casnice. 

 
  1. Cort de joacă. Visul oricărui copil este să aibă un loc de joacă numai al lor, bine delimitat, astfel că un cort de joacă ar putea intra pe shortlist-ul tău dacă ești în pană de idei pentru cadouri pentru botez. 

cort de joaca
  1. Cutie pentru dinții de lapte și alte amintiri. Cei mici sunt foarte atașați de lucrurile lor, cel mai bun exemplu fiind jucăriile de care nu se despart cu așa de mare ușurință. Iar o cutiuță pentru amintiri le-ar putea aduce zâmbetul pe buze dacă le-ar primi câțiva ani mai târziu.

 
  1. Pernuță pentru cap bebeluș. În primele luni de viață, capul bebelușilor este foarte sensibil, iar o astfel de pernuță specială favorizează închiderea fontanelei în condiții optime.

 
  1. Organizator auto copii. Atât în vacanță, cât și la cumpărături, un organizator auto copii ar putea fi un ajutor de nădejde atât pentru părinți, cât și pentru cei mici. În felul acesta, copiii vor avea foarte aproape tot ce au nevoie (lichide, șervețele, suzetă, jucării), iar adulții nu vor întrerupe drumul pentru a avea acces la ele. 

 
  1. Organizator modular pentru copii. Dacă vrei să îi ajuți pe proaspeții părinți să eficientizeze spațiul, un organizator modular pentru copii care se atașează de pat ar putea fi o idee bună pentru oricine caută idei de cadouri pentru botez.

 
  1. Poartă de siguranță scări. Pe măsură ce cresc, copiii sunt tot mai curioși să exploreze și celelalte colțuri ale casei. Alege o poartă de siguranță scări  și părinții micuțului îți vor fi foarte recunoscători pentru acest dar. 

 
  1.  Deflector pentru protecție aer condiționat. Pe cât de bine ne poate face aerul condiționat, pe atât de mult îi poate afecta pe cei mici. Un deflector de aer condiționat este un ajutor mai mult decât necesar pentru menținerea unei temperaturi optime, dar și protejarea celui mic în același timp. 

 

Partea și mai bună este că o parte din propunerile de cadouri pentru botez din partea noastră sunt gândite să fie unisex, astfel încât să nu îți mai faci griji dacă nu le găsești pe stoc, preferențial, pe culori de fetițe sau de băieței.

 

Sperăm că ideile noastre de cadouri pentru botez îți vor ușura căutările pentru cei mai dragi bebeluși pe care îi sărbătorești. Iar dacă nu oferi un cadou propriu zis, ci un card cadou, nu te teme, pentru că asta nu înseamnă că efortul tău nu va fi apreciat. Din contră, poate fi de mai mare ajutor și ai garanția că părinții vor face cele mai bune achiziții.

 

Noi, la Empria, construim o comunitate de părinți informați înainte de toate, care crește de la an la an, asemenea puiului tău.

 

Fii printre primii care nu ratează ofertele și promoțiile magazinului nostru online. Asigură-te că ești abonat la newsletter-ul pe care noi îl trimitem săptămânal. Iar promisiunea noastră este că vom merge în același ritm ca până acum.

 

Suport clienti Program Call Center L-V: 07:00-22:00 | S-D: 10:00-20:00 / Punct de lucru L-V: 08:00-17:00

0371.230.387 contact@empria.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!