Geanta bebelusului: Cum o alegi si ce iei la plimbare

Geanta bebelusului: Cum o alegi si ce iei la plimbare

Plimbările în aer liber cu bebelușul sunt mult așteptate de orice mămică, deoarece reprezintă un moment perfect de relaxare în natură. Dar, știm cu toții că nu e deloc ușor să pleci de acasă cu un copil mic care are mult mai multe nevoi. Cu geanta bebelușului bine echipată poți pleca în orice plimbare, iar aceste ore să fie minunate pentru toți

Chiar dacă alăptezi, deci scapi de grija biberoanelor, tot rămân o mulțime de alte lucruri de care ai nevoie: scutece de rezervă, biberon cu apă, eventual mâncare solidă, suzeta, bavețică, servețele umede. În ziua de azi, proaspetele mămici pot opta pentru un rucsac multifuncțional, elegantă, cât și super util pentru a căra produsele esențiale pentru bebeluș.

De ce e nevoie de geanta bebelușului

Dacă încă îți mai pui întrebări despre cât de utilă este geanta bebelușului iată ce este bine să știi:

  • Libertatea de mișcare - Curelele de umăr și plasarea genții în spate facilitează transportul împreună cu toate celelalte lucruri, inclusiv poți ține căruciorul sau bebelușul în brațe.
  • Ai la tine toate produsele utile - Capacitatea unei genți este foarte mare și este foarte bine împărțită astfel încât știi exact ce ai la tine și unde le găsești. Scutecele, biberonul, păturica de schimbat sau hăinuțele de schimb vor avea fiecare locul lui, ceea ce te va ajuta să le găsești imediat atunci când este nevoie.
  • Versatilitate. Există genți de bebeluși precum rucsacul multifuncțional de la Empria care vin cu mai multe funcții pe lângă cel de depozitare. De exemplu, acest rucsac poate fi transformat într-un pătuț pentru bebe, foarte încăpător, cu un design modern si foarte practic. 

Ceanta pentru bebelusi care se extinde transfrmandu-se in patut

Criterii de alegere pentru geanta bebelușului

 

Pentru a face o alegere inspirată, astfel încât să te folosești de geanta bebelușului cât mai mult timp, iată la ce aspecte e bine să te uiți: 

 
  • Funcționalitatea – Pentru geanta bebelușului cel mai important criteriu este spațiul, pentru că nu e vorba numai de scutece, trebuie să mai încapă și alte accesorii inclusiv de-ale tale: portofel, carduri, chei, telefon, ochelari de soare si ce alte lucruri mai iei cu tine. În consecință, ar trebui să alegi un model care are și un compartiment dedicat mamei și nu va mai trebui să-ți iei separat și geanta ta. 

  • Organizarea - Cu cât are mai multe buzunare și fermoare, cu atât va fi mai util atunci când mâinile tale sunt ocupate cu bebe. Căută modele pentru geanta bebelușului care oferă o mulțime de depozitare funcțională și accesorii suplimentare, așa cum este rucsacul multifuncțional de la Empria. Geanta bebelușului ideală ar trebui să aibă buzunare izolate pentru sticle; buzunare interioare și externe spațioase, suficient de mari pentru a ține scutece, șervețele și sticle; o deschidere mare pentru a stoca cu ușurință obiecte mai mari.

  • Dimensiune și greutate – În general geanta bebelușului trebuie să fie ușoară, încăpătoare, spațioasă, de dimensiuni medii, ușor de manevrat. În privința dimensiunii ia în considerare că pe măsura ce copilul crește, și accesoriile lui vor fi mai mari, inclusiv scutecele, biberoanele etc. Plus că va dormi mai puțin și va avea nevoie de jucării și mâncare solidă. 

  • Materialele și construcția - Atunci când ne uităm la construcția generală a unei genți, este important să evaluăm elementele cheie, cum ar fi cusăturile întărite în punctele de stres, calitatea și plasarea fermoarelor (nu opta pentru închideri magnetice), curelele de umăr să fie reglabile și căptușite pentru a fi mai confortabile. În privința materialului din care e făcută geanta bebelușului optează pentru un material durabil, impermeabil, ușor de curățat. 

 
 

Ce luăm cu noi când ieșim la plimbare cu bebelușul

 

Deoarece geanta bebelușului va merge cu tine oriunde mergi cu copilul tău, este important să rămână aprovizionată cu toate lucrurile necesare pentru copii, dar și pentru nevoile tale individuale. 

Când decizi ce să împachetezi în geantă, gândește-te la toate scenariile posibile pe care le vei întâlni și la potențialele problemele pe care va trebui să le rezolvi. 

mama zambitoare si bebelus in carucior care primeste un biberon

Deși articolele exacte din geanta bebelușului vor depinde de vârsta copilului și de propriile preferințe, poți utiliza această listă de verificare:

  • Scutece și șervetele umede
  • Biberoane, lapte praf și suzetă (dacă bebe nu e alăptat)
  • Un rând de haine de schimb
  • Gustări și apă dacă bebe e mai mare
  • Pungi goale mici, ecologice, pentru scutecele murdare
  • Dezinfectant pentru mâini
  • O pătură ușoară de înfășat
  • Jucării
  • Pălărie de soare și protecție solară (pentru vreme caldă)
  • Pălărie, căciuliță, mănuși de iarnă (pentru vreme rece)
  • Lucruri pentru mamă: o sticlă cu apă, o carte, portofel și telefonul mobil.


Geanta bebelușului din gama de produse Empria este mai mult decât o simplă geantă, este un rucsac multifuncțional, din material impermeabil, transformabil în pătuț și pliabil. Deși are un design ergonomic, rucsacul are spațiu generos de depozitare, cu 4 buzunare la interior și 3 buzunare funcționale la exterior și este compartimentat în buzunare mai mici pentru a putea organiza biberoanele, sticlele, hainele, scutecele, bavetele, prosoapele și jucăriile.

Poate fi purtată pe ambii umeri sau doar pe un singur umăr. Mai mult, în afară de a putea fi atașată pe cărucior, geanta bebelușului se transformă în pătuț pentru bebe, oferind acestuia un spațiu sigur pentru odihna în parc sau în călătorii. Magia se face cu ajutorul unui fermoar și a unor cadre de plastic și în plus geanta bebelușului vine la pachet cu o saltea impermeabilă pentru schimbat scutece.


Fii printre primii care nu ratează ofertele și promoțiile magazinului nostru online. Asigură-te că ești abonat la newsletter-ul pe care noi îl trimitem săptămânal. Iar promisiunea noastră este că vom merge în același ritm ca până acum.
 

Suport clienti Program Call Center L-V: 07:00-22:00 | S-D: 10:00-20:00 / Punct de lucru L-V: 08:00-17:00

0371.230.387 contact@empria.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!