Cu bebe la mare. Raspunsurile la intrebarile parintilor!

Cu bebe la mare. Raspunsurile la intrebarile parintilor!
Cu bebe la mare. Raspunsurile la intrebarile parintilor!
Sa mergi cu bebe la mare poate fi o adevarata placere atat pentru tine, cat si pentru el. Bebelusii adora apa si sunt tare fericiti pe litoral, dar oricat de mare ar fi acest motiv de bucurie, este important sa tratezi vacanta cu responsabilitate.
Prichindeii trebuie supravegheati in permanenta si trebuie feriti de razele ultraviolete care le pot provoca arsuri solare, dar si afectiuni ale pielii. Daca te pregatesti sa mergi cu bebe la mare, atunci probabil ca ai cateva intrebari in minte, la care poti afla raspunsul in randurile urmatoare!
Ce factor de protectie solara ar trebui sa alegi pentru prichindelul tau?
Razele UV sunt foarte periculoase pentru piele, iar in cazul bebelusilor pot provoca si mai multe neplaceri decat in cel al adultilor, pentru ca ei au pielea foarte sensibila. De aceea, ar trebui sa folosesti o crema cu protectie SPF 50, special creata pentru pielea fina a prichindeilor, care sa il fereasca pe micutul tau de arsuri.
Atentie! Tine minte ca, si atunci cand afara nu este soare, razele ultraviolete inca exista si pot arde pielea delicata a celui mic.
In cazul in care bebelusul tau este mai mic de 6 luni, trebuie sa il feresti cat poti de mult de actiunea directa a soarelui. Este important ca pe durata intregii sederi sa il tii pe copilas la umbra si sa utilizezi o crema cu SPF 50. Daca, in schimb, ghemotocul tau are peste 6 luni, este important sa il feresti de soare in intervalul 11.00 - 15.00, deoarece acestea sunt cele mai “fierbinti” ore ale zilei.
Ar trebui sa ii pui micutului tau o palarie de soare pe cap?
Sigur ca da! Atunci cand mergi cu bebe la mare, nu uita sa pui in bagaj o palarie pentru bebelusi cu protectie UV care sa il fereasca pe micut de actiunea nociva a razelor solare. Buy4baby iti pune la dispozitie acest tip de palarie cu UPF 50+ la un pret accesibil. Aceste accesorii sunt realizate din bumbac 100%, un material de calitate superioara, moale si confortabil, si sunt disponibile in marimi potrivite pentru intervalul 0-6 ani.
Bebelusii pot purta ochelari de soare?
Raspunsul este afirmativ! Ba chiar este recomandat de catre specialisti! Ochelarii de soare de inalta calitate (ii poti gasi aici) ofera protectie impotriva razelor UV, sunt confortabili si rezistenti la impact. Acestia vor proteja ochii prichindelului tau de actiunea directa a soarelui, dar si de praf, polen sau alti agenti externi.
In acest mod, vei reduce si oboseala oculara a celui mic si va veti bucura impreuna din plin de timpul petrecut pe litoral!
Poti sa intri cu bebelusul in mare?
Valurile delicate pot reprezenta o adevarata placere pentru bebelusi, multi dintre ei fiind dornici sa se joace in apa, insa trebuie sa tii cont de cateva sfaturi pentru a-ti tine prichindelul in deplina siguranta.
In primul rand, tine-ti bine bebelusul in brate atunci cand intri in mare. Nu te indeparta prea mult de mal, deoarece in acest loc poti sa te asezi si sa iti tii ghemotocul in siguranta, dar si pentru ca exista riscul ca adancimea apei sa creasca brusc si sa va puna in pericol.
De asemenea, este important sa nu stai prea mult timp cu un bebelus in apa, deoarece i se poate face frig. Daca observi ca puiul tau incepe sa tremure, e clar ca trebuie sa iesi din apa rapid si sa il invelesti intr-un prosop! Iar pe mal ce poate fi mai dragut decat joaca intr-un cort cu piscina proprie, care sฤƒ îl protejeze pe cel mici de razele UV?
 
 

Suport clienti Program Call Center L-V: 07:00-22:00 | S-D: 10:00-20:00 / Punct de lucru L-V: 08:00-17:00

0371.230.387 contact@empria.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!