Cu bebe la bord: Accesorii utile pentru calatoriile cu copiii

Cu bebe la bord: Accesorii utile pentru calatoriile cu copiii

Pentru familiile care încep plimbările cu bebe la bord, lucrurile nu mai sunt atât de simple ca atunci când călătoresc doar adulții. Un copil la bord înseamnă o responsabilitate și accesorii utile pentru călătorii. Asigurarea succesului unei călătorii indiferent de distanță depinde mult de modul în care menții copiii ocupați și mulțumiți pe drum.

 

Acest lucru necesită planificare și pregătire, iar accesoriile utile pentru copii pe care le incluzi atunci când te pregătești pentru o călătorie cu bebe la bord nu ar trebui să lipsească. Pentru a-ți veni în ajutor, am făcut o listă cu accesorii auto extrem de utile atunci când pleci în călătorie cu copiii:

 
  • Scaun auto pentru copii
 

Dacă ai mai fost plecat la drumuri mai lungi sau mai scurte cu bebe la bord cu propria mașină, înseamnă ca ai probabil scaunul auto potrivit pentru copilul tău. Alegerea acestuia depinde de mai mulți factori, de la vârsta și greutatea copilului, bugetul disponibil, calitatea materialelor și modelul dorit.

 
  • Protecție curea centură de siguranță
 

Cel mai important lucru atunci cand ești într-o călătorie cu bebe la bord sau în general, cu copiii, este să fie asigurat în scaunul auto potrivit pentru vârsta lor. Dar curelele de pe scaunele auto sau cureaua auto obișnuită folosită cu un scaun înălțător, se pot freca și lăsa urme pe gâtul copilului. Există protecții pentru cureaua de siguranță esențiale pentru bebe la bord și care pot fi folosite mulți ani. Protecțiile curelei centurii vin într-un pachet de două și sunt fabricate dintr-o țesătură moale care se înfășoară în jurul centurii de siguranță, care glisează în sus și în jos pe centură pentru a se potrivi acolo unde copilul are nevoie de protecție.

 
 
 

Copiii au nevoie de o mulțime de echipamente care trebuie păstrate la îndemână și pregătite, astfel încât să nu ai nevoie să cauți urgent prin bagaje în timp ce conduci. Sau, mai rău, să cauți printr-o pungă de scutece sau printr-un rucsac, cartea, jucăria, ceașca sau suportul pentru gustări preferat al copilului tău.

 

Un organizator de scaune auto poate fi salvator, mai ales când călătorești cu bebe la bord și în general cu copii mici care se plictisesc ușor. Astfel, tu sau copilul tău veți putea accesa rapid și ușor orice ar putea fi nevoie, fără ca această căutare să se transforme în accese de nemulțumire.

 

Pentru un plus de versatilitate, organizatoarele de scaune auto vin într-o gamă largă de set-up-uri. Poți achiziționa unul care se ancorează în spatele tetierei, unul care se suspendă între cele două scaune din față, unul care se poate monta în mijlocul banchetei din spate ca separator și multe altele. Contează mai mult numărul de buzunare și modul cum este organizat. 

 

Cu un organizator auto ușor de montat, prins pe scaunul din față, copiii vor avea acces rapid la gustări, băuturi, jucării, gadget-uri, dar și alte obiecte mai mici (suzete) sau șervețele. Unele buzunare pentru băuturi sunt izolate termic, iar altele au suporturi cârlige de care se pot agăța diverse. Mai mult fiind pliabil îl poți organiza încă din casă și se poate transporta ușor oriunde cobori și ai nevoie de obiectele din el. Îl poți folosi chiar și în avion.

scaune de masina de care sunt atarnate organizatoare de scaun pline de snacksuri

 

  • Parasolare pentru ferestre

Parasolarele sunt un must have mai ales dacă călătorești cu bebe la bord pe timpul verii. Cu parasolare îți vei apăra copiii de expunerea la căldură ridicată și la lumina directă a soarelui în călătoriile cu mașina. 

 

Parasolarele se lipesc ușor pe geamurile mașinii, cu ajutorul ventuzelor. Sunt ideale pentru geamurile laterale, sunt simplu de depozitat și creează umbra de care ar avea nevoie un bebe la bord, mai ales atunci când doarme. 

 

Există, de asemenea jaluzele care se montează pe ferestre pentru a oferi o acoperire completă și pentru a bloca aproape 100% din lumina soarelui. Mai mult, poți fixa pe marginile ferestrelor mașinii, perdele de ferestre care pot fi deschise și închise ca perdelele din camera de zi sau dormitor.

 
  • Oglindă

 

Cu ajutorul unei oglinzi suplimentare, îl poți supraveghea pe bebe la bord fără a fi nevoie să te întorci, să faci mișcări bruște, să-ți ajustezi oglinda retrovizoare și mai ales să-ți iei privirea de la drum în timpul călătoriei. Oglinda se atașează ușor de tetiera masinii, de parasolar sau printr-o ventuză pe parbriz și este concepută pentru a reda o imagine clară și fără distorsionari.

 
  • Pernă de călătorie

 

Copiii adorm adesea în timpul călătoriilor lungi cu mașina, iar un bebe la bord este chiar de dorit să doarmă cât mai mult. Cu o pernă care să se înfășoare în jurul centurii de siguranță a mașinii, copilul va adormi ușor, iar perna îi va împiedica capul să se răsucească într-o poziție neconfortabilă. 

 

O pernă de alăptare va fi salvatoare pentru zborurile lungi cu un copil. Pe lângă faptul că este la îndemână pentru alăptare, îi poate oferi unui bebe la bord un loc confortabil pentru a se odihni. Alternativ, poți alege o pernă de călătorie mai tradițională (dimensiune pentru copii) care se înfășoară în jurul gâtului și va fi, desigur, utilă și pentru zboruri și călătorii cu trenul.

 
  • Tăviță de călătorie

 

O tăviță de călătorie portabilă, pliabilă, este necesară când ai un bebe la bord.  în plus, poate fi folosită ulterior de un copil mai mare pentru a se juca, desena sau mânca. Aceste tăvi inteligent proiectate acționează ca niște mese mici care oferă copilului o mulțime de opțiuni pentru funcționalitate sau divertisment în călătoriile lungi cu mașina. 

 

Unele tăvițe de călătorie includ suporturi pentru pahare și buzunare laterale pentru a organiza băuturile și accesoriile pe care copilul le poate accesa cu ușurință în timpul conducerii, minimizând nevoia părinților de a ajunge în mod constant pe bancheta din spate pentru a-i înmâna obiecte sau pentru a ridica lucruri de pe podea. 

 

De asemenea, unele tăvițe au bare de protecție care împiedică alunecarea obiectelor. Alte modele au un suport pentru o tabletă încorporată, astfel încât copilul tău să poată ajunge cu ușurință pentru a juca jocuri.

 
  • Jucării

 

Jucăriile și activitățile pentru călătorii trebuie să fie compacte, să ofere varietate și să nu aibă prea multe părți mici care pot cădea în timpul mersului cu mașina. Cele mai bune jucării pentru un bebe la bord sunt jucăriile auto agățate, astfel încât să nu cadă pe podea. 

Alege una care poate fi trasă în jos și se întoarce înapoi și oferă o varietate de texturi de atins și văzut. Poți include, de asemenea, câteva jucării de pluș pentru copii, dar fii pregătit că este posibil să fie aruncate pe podea pentru distracție maximă. Pentru a împiedica jucăriile să ajungă la podea și a limita talentele tale de contorsionist-recuperator de jucării, atașează jucăria la mașină cu inele de legătură.

Toate aceste accesorii vor face ca experiența oricărei deplasări cu bebe la bord să fie una plăcută și în siguranță maximă. Pe empria.ro găsești foarte multe accesorii auto utile pentru călătoriile cu copii dar și stickere decorative, Baby on Board, care nu trebuie să lipsească din mașină. Semnele bebe la bord sunt ușor de atașat la orice mașină și sensibilizează ceilalți șoferi din jur să conducă cu atenție pentru a-ți proteja copilul în masină.


Fii printre primii care nu ratează ofertele și promoțiile magazinului nostru online. Asigură-te că ești abonat la newsletter-ul pe care noi îl trimitem săptămânal. Iar promisiunea noastră este că vom merge în același ritm ca până acum.
 

Suport clienti Program Call Center L-V: 07:00-22:00 | S-D: 10:00-20:00 / Punct de lucru L-V: 08:00-17:00

0371.230.387 contact@empria.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!