Casti antifonice pentru bebelusi - bucuria plimbarilor in aer liber

Casti antifonice pentru bebelusi - bucuria plimbarilor in aer liber

Viața de zi cu zi poate fi zgomotoasă și intimidantă pentru un bebeluș care învață să se adapteze la mediul înconjurător. Locurile zgomotoase se pot dovedi a fi mai mult decât înfricoșătoare pentru un copil și uneori pot fi chiar periculoase pentru urechile lor delicate. 

Expunerea la sunete deosebit de puternice, chiar și pentru perioade scurte, pot deteriora urechea internă sensibilă a nou-născutului, sugarului sau copilului mic, ceea ce poate duce la pierderea auzului indusă de zgomot. Din păcate, deteriorarea severă a nervului auditiv este ireversibilă. 

Dacă dorești să faci tot ce poți pentru ca auzul copilului să fie în siguranță este nevoie să folosești pentru bebeluș căști antifonice. Folosind căști antifonice pentru sugari le poți oferi celor mici beneficiile protectoare ale reducerii zgomotului.

 

Bebelușul tău are nevoie de protecție pentru urechi: DE CE?

 

Pentru copii, protecția auditivă ar trebui considerată o necesitate în toate situațiile zgomotoase. În timp ce părinții sunt adesea foarte atenți la purtarea protecției auditive atunci când folosesc o mașină de tuns iarba sau se bucură de muzică tare, este ușor să uite că și urechile copiilor sunt sensibile. 

De fapt, auzul unui copil este mai sensibil decât al unui adult și mult mai susceptibil la probleme de sănătate. În SUA de exemplu, se estimează că 12% dintre copiii cu vârste cuprinse între 6 și 19 ani au o formă de deteriorare permanentă a auzului cauzată de zgomote puternice.

Volumul zgomotului este măsurat în decibeli, iar când această valoare este peste 85 dB poate afecta urechile bebelușului, așa că vei dori să ai la îndemână căști antifonice. Situațiile potențial periculoase, cu volum mare, includ, dar nu se limitează la concerte și spectacole, focuri de artificii, evenimente sportive, nunți sau petreceri mari, zborul într-un avion sau, uneori, în timp ce utilizezi alte forme de transport public, la restaurantele interioare aglomerate sau când sunt lucrări de construcție zgomotoase din apropiere. 

De asemenea, este nevoie de căști antifonice când este necesar un pui de somn într-un mediu zgomotos, caz în care căștile vor reduce zgomotul și îi pot ajuta pe bebeluși să adoarmă în ciuda tulburărilor auditive perpetue.

Dacă nu realizezi cât de zgomotos este un loc pentru copilul tău, poți încerca să descarci o aplicație de sonometru pe telefon. Dacă măsurarea aproximativă este de cca sau peste 85 dB, ia în considerare punerea unor căști antifonice peste urechile adorabile ale bebelușului.

 

fata ce poarta o pereche de casti antifonice pentru copii foarte frumos colorate


Ce tip de căști antifonice pentru bebeluși să alegi?

 

Bebelușii sunt mult mai sensibili la sunete puternice și la dobândirea unor afecțiuni, chiar dacă pierderea auzului indusă de zgomot nu este încă sesizabilă. Ei pot auzi sunete mult mai înalte decât adulții, ceea ce s-ar putea să nu observăm ar putea fi extrem de dureros pentru ei. Așa că o bună protecție auditivă pentru evenimente și călătorii este o necesitate dacă dorești să protejezi auzul bebelușului. Folosind căști antifonice vei proteja auzul copilului doar dacă acestea sunt adecvate.

  • În primul rând aceste căști antifonice pentru bebeluș trebuie să fie over-ear, adică peste ureche, deoarece ele trebuie să se potrivească capului copilului, să fie adecvate vârstei și proiectate având în vedere dimensiunea mică a capului bebelușului, fără a lăsa spații pe unde să intre zgomotul. De cele mai multe ori unele produse pot fi o achiziție slabă din cauza problemelor de potrivire.
  • Copilul dumneavoastră ar trebui să audă în continuare ceea ce-i spuneți când sunteți lângă el, chiar dacă el poartă căști antifonice.
  • Trebuie evaluată și valoarea ratei de reducere a zgomotului, adică NRR, care măsoară cu cât este atenuat zgomotul la purtarea căștilor. Pentru marea majoritate a cazurilor, un produs cu un număr mai mare pentru un rating de reducere a zgomotului este mai bun decât un număr mai mic.
  • Evită dopurile mici sau inserțiile pentru urechi pentru bebeluși și copii mici, ele se pot pierde sau chiar pot prezenta un pericol de sufocare, dacă sunt înghițite de copiii mici.
  • Caută o pereche care oferă o căptușeală amplă la ureche. Dacă intenționezi să fii într-un loc zgomotos pentru o perioadă mai lungă de timp, vei dori să te asiguri că micuțul rămâne confortabil și poate chiar poate să adoarmă în timp ce le poartă.
  • Evită modelele care au vârfuri ascuțite, muchii ce pot tăia sau părți componente ce se pot desprinde și pot fi înghițite de bebeluș.
  • Trebuie să înțelegi că prin creștere, copilul își modifică forma capului și unele căști antifonice nu se vor mai potrivi și trebuie schimbate.
 


De ce este important un produs potrivit pentru copii?

 

Pentru mijloacele de protecție auditivă, cel mai important factor în alegerea unui produs care să blocheze zgomotul exterior, este să se potrivească corect vârstei copilului. Dacă nu, căștile alese vor lăsa să intre mult zgomot acolo unde nu intră în contact cu capul sau canalul urechii. În consecință, se recomandă să cumperi căști antifonice pentru bebeluși și nu produse destinate altor categorii de vârste.

Pe empria.ro găsești căști antifonice pentru bebeluși și copii de la 3 la 36 de luni, diverse culori, proiectate special pentru a proteja urechile sensibile ale bebelușilor de zgomotele puternice și de a le oferi un somn liniștit. 

Pernuțele pentru căști antifonice sunt fabricate din materiale moi și umplute cu spumă, care se potrivesc perfect in jurul urechii. Acestea ajută la reducerea presiunii, la reducerea vibrațiilor și a zgomotelor externe. Sunt confortabile și ușoare, se poartă peste ureche, sunt durabile și sigure, rezistente la uzură pentru utilizare frecventă.

Deteriorarea auzului la începutul vieții se poate agrava pe parcurs, ceea ce face cu atât mai important să protejezi urechile copilului devreme și în mod consecvent. Un set de căști antifonice pentru bebeluși Empria va atenua cele mai dăunătoare zgomote, oferind în același timp o senzație plăcută la purtare pentru a petrece clipe de neuitat împreună cu puiul vostru, în orice loc v-ați afla. 

Noi, la Empria, construim o comunitate de părinți informați înainte de toate, care crește de la an la an, asemenea puiului tău.

Fii printre primii care nu ratează ofertele și promoțiile magazinului nostru online. Asigură-te că ești abonat la newsletter-ul pe care noi îl trimitem săptămânal. Iar promisiunea noastră este că vom merge în același ritm ca până acum.


 

Suport clienti Program Call Center L-V: 07:00-22:00 | S-D: 10:00-20:00 / Punct de lucru L-V: 08:00-17:00

0371.230.387 contact@empria.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!