Produse de care suntem foarte mulțumiți – Protecția laterală de pat XXL

Produse de care suntem foarte mulțumiți – Protecția laterală de pat XXL

De câteva zile avem în ofertă o nouă protecție laterală de pat care ne-a impresionat. Este mult mai înaltă decât tot ce a văzut până acum, are un sistem de montare și reglare foarte prietenos și este făcută din materiale de calitate. Ne-am gândit să scriem și aici câteva cuvinte despre ea.

Dimensiuni

Ce ne-a atras atenția în primul rând a fost înălțimea mare. Deja aveam bariere foarte lungi, de până la 2 metri, dar aceasta este și foarte înaltă, ajungând până la 100 cm. Există unele diferențe de înălțime în funcție de locul de măsurare - picioarele de susținere sau plasa de protecție. Important este însă că este foarte înaltă, indiferent unde se măsoară. Este disponibilă și în 4 lungimi (150 cm, 160 cm, 180 cm, 200 cm). Aici trebuie menționat că lungimea reală este cu vreo 3 cm mai mică, pentru a se putea potrivi cum trebuie la saltelele care au dimensiunile standard.

Montajul ușor

Spre deosebire de alte bariere, care necesită operațiuni de montare destul de complicate, uneori chiar prindere cu șuruburi, în cazul acesteia lucrurile sunt mult mai simple. Este stabilă și ușor de montat. Sigur, date fiind dimensiunile mari, este util să fie manevrată de 2 persoane când sunt băgate sub saltea picioarele de susținere. Există și o chingă de siguranță care trebuie petrecută pe sub saltea și fixată în partea opusă barierei, pentru mai mult stabilitate.

Poate cel mai interesant este faptul că după montare înălțimea protecției poate fi reglată ușor. La fel de ușor poate fi coborâtă sau urcată și partea textilă, pentru a permite urcarea în pat sau coborârea.

Calitatea materialelor

Spre deosebire de alte protecții de pat, în cazul acesteia nu ai impresia că stă să se rupă. Punând mâna pe ea ai sentimentul că este făcută cu simț de răspundere. Sigur, nu este făcută ca sa se izbească cel mic de ea în mod repetat sau ca să fie considerată un gard numai bun de cățărat. Dar, atâta timp cât este folosită conform destinației, suntem siguri că se va dovedi utilă și rezistentă ani la rând.

Posibilitatea de conectare

O chestie foarte interesantă este că barierele pot fi conectate între ele pentru a putea asigura protecția patului pe mai multe laturi. Pentru asta sunt folosiți niște conectori care permit unirea barierelor fără a lăsa spații periculoase între ele. Rezultatul e spectaculos!

Siguranță generală

Cu aceste protecții laterale scăpăm de multe griji. Cel mic sigur nu mai cade din pat (cel puțin nu pe latura protejată). Poate chiar să stea în picioare și să se joace, înălțimea foarte mare a barierei face aceste activități sigure.

Cel mic nu poate debloca bariera pentru a coborî din pat, nici intenționat, nici accidental. Bara superioară este fixată cu o siguranță triplă.

Este acesta un text de vânzări? Da, dar l-am scris pentru că această protecție laterală de pat este cea mai bună pe care am văzut-o până acum. Ca să nu fim singurii care vorbim despre ea, spuneți-ne și voi cum vi se pare, cu bune și cu mai puțin bune, dacă e cazul. Dacă vreți să aruncați și o privire la ea, iată și un foarte scurt video:
 

Suport clienti Program Call Center L-V: 07:00-22:00 | S-D: 10:00-20:00 / Punct de lucru L-V: 08:00-17:00

0371.230.387 contact@empria.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!