Produse de care suntem foarte mulțumiți – Apărătoarele laterale de pat flexibile

Produse de care suntem foarte mulțumiți – Apărătoarele laterale de pat flexibile

Un alt produs despre care vrem să vă spunem câte ceva sunt apărătoarele laterale de pat. Pentru părinții care consideră barierele de pat prea restrictive și intimidante, aceste apărătoare oferă o protecție mai discretă dar totuși eficientă. Nouă ne-au atras atenția câteva caracteristici deosebite ale lor.

Ce le face speciale

Aceste protecții de pat pot fi îndoite după nevoie și își păstrează forma. În structura lor au arcuri de torsiune ce permit îndoirea și menținerea poziției. Astfel, apărătoarele pot forma un L, pentru a depăși colțul patului sau pot încadra copilul într-o formă de U.

Un alt lucru deosebit este faptul că sunt făcute din spumă cu memorie, ceea ce le face atât moi cât și ferme. Materialele de calitate ajută mult la astfel de produse.

Protecția oferită

Apărătoarele laterale de pat sunt suficient de înalte pentru a nu permite alunecarea sau rostogolirea din pat a copilului. În același timp ele nu blochează foarte mult, permițând coborârea voluntară din pat. Spre deosebire de soluția “homemade” reprezentată de un baraj de perne sau plăpumi, bumperul nostru este ținut fix pe marginea patului de două cadre metalice de siguranță, fixate și asigurate pe sub saltea cu o chingă lungă. Astfel, copilul nu poate să împingă apărătoarea din pat.

Posibilitatea de conectare

Câte un bumper pe fiecare latură liberă a patului asigură o protecție completă. Dimensiunile lor sunt calculate astfel încât să permită încadrarea bună pe dimensiunile standard ale saltelelor. De exemplu, pentru o saltea cu lățimea de 180 cm se potrivește o apărătoare cu lungimea de 180 cm dacă este folosită singură sau una de 150 cm dacă este folosită în combinație cu apărătoare și pe celelalte laturi ale patului. În acest caz, în exterior vin apărătoarele amplasate pe lungimea patului, cu lățimea de 14 cm și între ele apărătoarea de 150 cm. În acest fel este ocupată optim toată lățimea.

Mai multe apărătoare de pat montate

Opinie generală

Aceste apărătoare reprezintă soluția intermediară între protecții restrictive de tipul barierelor de pat și absența protecției. Ele împiedică accidentele fără a restricționa prea mult, permițând în același timp să urcați și să coborâți ușor din pat.

Oferă mult mai mult decât alte produse asemănătoare datorită caracteristicilor speciale: sunt flexibile dar, odată îndoite după nevoie, își păstrează forma. În plus, faptul că pot fi fixate cu cadrele metalice și ancorate pe sub saltea le face incomparabil mai sigure decât tot felul de soluții improvizate.

Dincolo de asta, să recunoaștem că sunt și elegante!

Suport clienti Program Call Center L-V: 07:00-22:00 | S-D: 10:00-20:00 / Punct de lucru L-V: 08:00-17:00

0371.230.387 contact@empria.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!