Noile produse de protecție de la Buy4Baby

Noile produse de protecție de la Buy4Baby
Data publicarii: 25 Ianuarie 2021

Prima lună de vară din 2021 vine cu produse noi și interesante la Buy4Baby. Sunt produse pe care le așteptăm de mult dar pe care turbulențele acestei perioade le-au întârziat. Dar, în sfârșit sunt la noi și vi le prezentăm cu bucurie!

Protecție pat copil, pliabilă și super portabilă

În primul și în primul rând, pentru că a venit vremea vacanțelor dar siguranța trebuie să primeze, vă prezentăm o protecție de pat pentru copii, care poate fi pliată și transportată foarte ușor. Acesta este un produs de o calitate ieșită din comun. Ce atrage atenția la ea? Iată principalele avantaje:
-    Apărătoarea este făcută din materiale de calitate, fiind și foarte plăcută la atingere
-    Fiind pliabilă este compactă și ușor de transportat, mai ales că are și mâner;
-    Este foarte ușor de montat și demontat;
-    E disponibilă în 2 dimensiuni (100 și 120 cm);
-    Asigură protecție împotriva căzăturilor din pat la un standard înalt!

Pernă de îmbrățișat pentru copii, ultra soft

Perna de îmbrățișat pentru copii ajută la îmbunătățirea calității somnului celor mici. Perna are o formă specială, care permite copiilor să doarmă cu ea în brațe, să se încolăcească sau să o cuprindă cu picioarele.
Perna a fost concepută pentru a le asigura copiilor o mai bună stabilitate în timpul somnului, atât fizică cât și emoțională. Designul inovativ este completat de o producție de calitate, atât în ceea ce privește realizarea cât și materialele folosite. Și da, materialele au proprietăți antibacteriene, fiind folosite fibre DACRON.

Bumper împletit apărător pătuț, foarte lung și moale

Pentru bebelușii care dorm în pătuț am adus un foarte eficient bumper împletit. Acesta este disponibil în 3 dimensiuni – 250, 320 și 380 cm – ceea ce vă permite să alegeți exact ce vă trebuie, în funcție de dimensiunile pătuțului.
Folosind acest apărător de pătuț realizat din materiale delicate la atingere scăpați de grija lovirii bebelușului de zăbrelele pătuțului. Bumperul este puțin înalt, astfel încât oferă protecție fără a limita prea mult spațiul vizual al celui mic.

Scaun de masă 6 în 1 pentru bebeluși și copii

Un alt produs nou notabil este scaunul de masă 6 în 1.  Fiind modular, acesta vă permite utilizarea în multiple moduri, în funcție de vârsta copilului sau opțiunile dvs:
-    Scaun înalt pentru bebeluși, cu măsuță;
-    Scaun înalt pentru bebeluși, fără măsuță;
-    Scaun fără picioare, fixat pe scaun de adult;
-    Scaun cu picioare scurte, cu măsuță;
-    Scaun cu picioare scurte, fără măsuță;
-    Scaun cu roți, pentru mobilitate și distracție.

În afară de ce am menționat deja, veți găsi la noi și alte noutăți ale verii 2021: corturi de joacă pentru copii, noi modele de porți de siguranță, genți multifuncționale pentru transportat cele necesare pentru copii, căști antifonice, ochelari de soare, pălării de protecție etc. Și asta nu e tot! Avem multe alte produse foarte interesante și utile care mai au un pic și ajung la noi. Dar despre ele vorbim în curând!

 

Suport clienti Program Call Center L-V: 07:00-22:00 | S-D: 10:00-20:00 / Punct de lucru L-V: 08:00-17:00

0371.230.387 contact@empria.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!