Ce cadou să oferi proaspeților părinți

Ce cadou să oferi proaspeților părinți
Te duci în vizită la niște prieteni sau rude care au un bebeluș. Nu știi ce să le cumperi. Ți-e frică să nu cumperi o jucărie pe care cel mic o are deja. Sau una care nu e potrivită pentru vârsta lui. Știi că părinții au mereu nevoie de scutece dar nu știi ce mărime sau marcă folosesc pentru copil. Lapte praf? Nu știi dacă folosesc și dacă da, ce marcă. Hăinuțe? Știi bine ca toată lumea le-a dus și au deja sertare pline de body-uri care în câteva luni vor fi prea mici, prea groase sau prea subțiri. 
Sună cunoscut? Hai să-ți dăm un sfat pentru un cadou câștigător: produse pentru securizarea casei, care să le protejeze copilul. Poți să fii sigur că un astfel de cadou va fi apreciat de părinți și va fi cu adevărat folositor copilului. E ceva ce va fi folositor mult timp și poate, atunci când îi va salva de un accident se vor gândi la tine cu recunoștință.
Sunt multe lucruri pe care le poți cumpăra. Contează mult ce buget vrei să aloci, dacă vrei un cadou mai mic sau unul mai voluminos, ce vârstă are copilul și cât de protectori sunt părinții cu cel mic.
În funcție de bugetul pe care îl ai disponibil pentru cadou îți facem următoarele sugestii:


a)    Un set de protecție cu mai multe produse foarte necesare

Pornind de la prețuri de aproximativ 100 lei, astfel de kituri pot conține benzi de protecție, colțare, siguranțe pentru priză, siguranțe pentru sertare, opritoare pentru uși etc. Ele reprezintă un fel de “starter kit” pentru proaspeții părinți și cu un astfel de cadou e greu să dai greș.


b)    O barieră de protecție pentru pat

Cei mai mulți părinți vă vor fi foarte recunoscători pentru o barieră de calitate. Dacă nu de la început, când încă nu înțeleg cât îi va ajuta, mai târziu sigur vor fi! Somnul odihnitor pe care îl vor avea știindu-și copilul în siguranță va fi neprețuit.
Dacă te simți cu adevărat generos, poți chiar să le iei un set de bariere, care să ofere protecție pe toate laturile patului! 😊
Înainte de a face această achiziție trebuie să te asiguri că bebelușul doarme în pat cu ei și nu într-un pătuț special. Află și dimensiunile saltelei, pentru a putea lua barierele potrivite ca lungime.


c)    Căști antifonice

Astfel de căști, cu desene vesele – pentru băieței sau fetițe – sunt oricând apreciate. Unii le folosesc mai mult, alții mai puțin. Cu siguranță însă vine și vremea lor – o nuntă, un botez, un concert sau show aviatic – când părinții îți vor fi recunoscători pentru cadoul elegant și util.


d)    O selecție de produse necesare, pe care o faci singur

Poți opta pentru o multitudine de alte produse – benzi de protecție, seturi de siguranțe, un pătuț atașabil, un țarc – loc de joacă etc.  Dacă nu te pricepi prea bine și vrei un sfat, suntem la un telefon distanță 😊
Te putem ajuta să alegi un cadou memorabil și util, atât pentru părinți cât și pentru copii.
Sau poate vrei un cadou mai amuzant? Ce zici de o monedă pe care părinții să o poată folosi pentru a da cu banul si a stabili cui îi revine următorul schimbat de scutec sau încălzit de biberon.
 

Suport clienti Program Call Center L-V: 07:00-22:00 | S-D: 10:00-20:00 / Punct de lucru L-V: 08:00-17:00

0371.230.387 contact@empria.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!