Cadouri bebelusi: Lucruri cu adevarat utile pentru un nou-nascut

Cadouri bebelusi: Lucruri cu adevarat utile pentru un nou-nascut

Venirea pe lume a unui copil este un motiv de sărbătoare în orice familie, iar oferirea unui dar este o dorință firească pentru cei care îi vizitează. Dacă ai tastat pe google cadouri bebeluși  i ai ajuns aici, primul pas este deja făcut. Am selectat cele mai utile cadouri pentru bebeluși, lucruri cu adevărat utile pentru un copil în primul an de viață, care cu siguranță vor reprezenta o bucurie pentru orice părinte.

 

În general, majoritatea dintre noi când ne gândim la cadouri bebeluși acționăm direcționați de emoții. Însă, dacă intenționezi să oferi un dar cu adevărat util, care îi va ajuta pe viitorii părinți în această nouă experiență, iată care sunt cele mai utile cadouri pentru bebeluși: 

 
  • Hăinuțe de bebeluși

 

Orice părinte îți va spune că hăinuțele de bebeluși nu sunt niciodată prea multe. Motivul este unul foarte simplu, nou-născuții beau lapte foarte des și la fel de des regurgitează și trebuie schimbați. Costumașele tip salopetă sunt cele mai utile pentru nou-născuți, iar mămicile vor confirma acest lucru, deoarece sunt cel mai ușor de îmbrăcat. 

 

Atunci când alegi haine pentru bebeluși trebuie de asemenea să ai în vedere materialele din care sunt confecționate. Pentru piele unui nou-născut este foarte sensibilă, alege costumașe din bumbac 100%, cel mai prietenos material cu pielea celor mici. De asemenea, trebuie să ții cont de sezonul în care bebelușul este născut și de grila de mărimi.

 
  • Păturică și pernă pentru bebeluși

 

Indiferent de anotimpul în care s-a născut bebelușul, păturelele sunt unele dintre cele mai utile lucruri pentru un bebeluș. Păturelele le folosești în cărucior, scaunul de mașină, pentru a înveli bebelușul sau pentru a-l așeza în siguranță pe diferite suprafețe, mai ales când plecați de acasă. De asemenea, o pernă bebeluși este foarte utilă, mai ales că se poate folosi și după ce bebelușul va crește. 

cadouri bebelusi

Nu vorbim însă de orice pernuțe de bebeluși, deoarece se știe că în primele luni de viață nou-născuții nu dorm pe pernă, ci de un model de pernă de îmbrățișat. Este vorba de o pernă specială, care permite bebelușului să nu se întoarcă pe burtă, și astfel să se evite riscul de sufocare. Odată ce copilul crește, poate dormi cu perna în brațe, se poate cufunda în ea ca într-o îmbrățișare sau o poate cuprinde cu picioarele pentru mai mult confort.

 
  • Babynest

 

Un cadou care va merge la sufletul proaspeților părinți este un coșuleț foarte confortabil denumit babynest. Acesta este un coșuleț special, în care bebelușii dorm pe spate, conform recomandărilor medicilor pediatri, și într-o parte când sunt poziționați după ce au fost alăptați pentru un tranzit intestinal mai ușor. În babynest, bebe stă pe spate iar posibilitatea ca acesta să se întoarcă pe burtică este extrem de scăzută. În plus, un babynest oferă mediul confortabil și călduros echivalentul unui incubator, însă mult mai confortabil ceea ce îi oferă copilului sentimentul de siguranță deplină ca în burtica mamei.

 

De asemenea, un babynest poate fi pus în cărucior, pentru a-i oferi bebelușului un spațiu mai protejat sau în patul părinților, varianta ideală pentru co-sleeping. Nou-născutul va fi în siguranță, iar părinții pot dormi fără grija că îl pot lovi în somn.

cadouri bebelusi
  • Aparate electrocasnice

 

Pe cât de frumoasă și plină de emoție este venirea pe lume a unui copil, pe atât de solicitantă este pentru proaspeții părinți. Tocmai de aceea, este foarte important ca sarcinile casnice care consumă să fie cât de mult ușurate, iar electrocasnicele necesare când apare un copil sunt extrem de utile.

 

Aparate de supraveghere video și audio, sterilizatoare, încălzitoare pentru biberoane și hrană, proiectoare de lumini și sunete, umidificatoare, lămpi muzicale, termometre digitale sunt câteva dintre electrocasnicele utile în viața unui proaspăt părinte. 

 
  • Țarcuri, scaun de masă și corturi de joacă pentru copii 

 

Dacă vrei să te asiguri din start că proaspeții părinți nu au mai primit cadoul pe care tu te-ai gândit să-l oferi, cel mai bun sfat este să oferi un produs ce poate fi folosit peste o anumită perioadă de timp, nu în primele 2-3 luni de viață. 

 

De exemplu, dacă mergi în vizită la un nou-născut, poți achiziționa un produs ce poate fi folosit după ce micuțul a trecut de vârsta de 6 luni. Din această gamă fac parte scaunele de masă, țarcurile și corturile de joacă, extrem de apreciate odată ce micuțul a învățat să stea în șezut sau să meargă de-a bușilea.

 
 
  • Jucării și accesorii

 

Bineînțeles că dintre cele mai apreciate cadouri bebeluși nu puteau lipsi jucăriile. În primele luni de viață, singurele jucării cu care nou-născutul reacționează este caruselul muzical și proiectoarele cu lumini și sunete. Ulterior, odată ce învață să stea în funduleț bebe va fi atras de jucării pe care le poate manevra singur. 

 

Ai grijă ca acestea să fie confecționate din materiale moi și sigure, deoarece se știe că bebelușii bagă în gură orice lucru pe care pun mâna. De asemenea, îi poți surprinde pe părinți cu jucării pentru stimularea motrică a bebelușului sau cu accesorii utile precum căștile antifonice pentru bebeluși

 

Pentru oricare dintre aceste cadouri bebeluși, nu ezita să-i întrebi pe părinți dacă și le doresc sau dacă le au deja. Vor aprecia cu siguranță cadoul și faptul că te asiguri că le cumperi ceva util și folositor.

 

Cele mai importante criterii de care trebuie să țineți cont atunci când cumparați cadouri bebeluși sunt vârsta copilului și materialele din care aceseta sunt confecționate. 


Te așteptăm pe Buy4Baby.ro cu cadouri bebeluși extrem de utile pentru orice părinte care pune siguranța și sănătatea copilului pe primul loc!

Suport clienti Program Call Center L-V: 07:00-22:00 | S-D: 10:00-20:00 / Punct de lucru L-V: 08:00-17:00

0371.230.387 contact@empria.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!