Autocolante decorative pentru copii: Povestea unei descoperiri inedite

Autocolante decorative pentru copii: Povestea unei descoperiri inedite

Coletul surpriză

Într-o zi obișnuită la sediul Empria, am primit un colet surpriză. În interiorul unui tub de carton, am găsit o foaie mare cu autocolante cu animăluțe. Nu recunoșteam numele firmei expeditoare și nu înțelegeam de ce ni le trimiseseră. Curiozitatea ne-a împins să căutăm site-ul expeditorului, descoperind că era vorba despre Inspio, o firmă din Slovacia, specializată în producția de autocolante decorative.
Pe cale să le trimitem un mail pentru a lămuri confuzia, o colegă a găsit în folderul de spam un mesaj chiar de la ei, în care ne explicau intenția lor:

„Hello,
Yesterday we took the courage to send you a set of samples of the wall stickers we produce. We hope you will like them and you will send us your feedback...”

Misterul era rezolvat! Le-am răspuns mulțumindu-le și promițându-le că vom testa produsele. Și ce mod mai bun de a le testa decât să le oferim copiilor noștri?

Testarea autocolantelor: o poveste de familie


Ajunși acasă, le-am prezentat copiilor noștri autocolantele cu animăluțe. Erau trei stickere complete, de aproximativ 30 cm fiecare, și alte trei stickere ceva mai mari cu secțiuni de animale, plus un sticker cu logo-ul producătorului. 

Le-am dat satisfăcuți celor 2 copii folia cu stickere să și le împartă, complet nepregătiți de circul care urma să înceapă. Petru a fost foarte rapid și a spus că el vrea neapărat ursulețul. Și vrea și vulpița și... L-am oprit spunându-i că dacă el face prima alegere, corect e ca Maria să își aleagă apoi ce vrea, și tot așa. Iar Maria să rămână și cu stickerul cu logo, pentru ca a avut a 2-a alegere. Ce credeți? Bineînțeles că Maria a intrat în forță spunând că atunci ea vrea vulpița. Petru s-a înnegurat dar a ales repede iepurașul, Maria segmentul de bufniță, Petru segmentul de veveriță, Mariei rămânându-i capul de bursuc.
 • Maria, dă-mi mie vulpița!
 • Nu!
 • Îți dau iepurașul!
 • Nu!
 • Te rooog!
 • Nu!


S-au dus în camera lor să și le lipească. Dorm în paturi suprapuse – Petru sus, Maria jos. În timpul lipirii, lacrimile au început să curgă, transformându-se într-un plâns necontrolat. Petru era de neconsolat din cauza vulpiței pe care nu o avea iar Maria era de neînduplecat. Dacă Petru a luat ursulețul, corect este să aibă ea vulpița. Petru nu putea să renunțe la ursuleț dar nici fără vulpiță nu putea.


Ce să mai, o dramă așa cum doar părinții cunosc că poate exista!

Am apelat la latura rațională. Le-am explicat că sunt niște mostre pe care ni le-a trimis gratis un posibil furnizor, trebuie să fim bucuroși că le-am primit și le putem testa nu să ne supărăm că nu putem avea tot ce vrem.
 • Ce oameni sunt și ăia, să trimiți un singur set la doi copii? suspină Petru
 • Ei au trimis firmei, sa vadă dacă ne plac. Pe voi am ales noi să le testăm. Dar ei nu aveau de unde să știe ca sunt 2 copii. În plus, poate că puteați să le împărțiți și voi fără supărare...

Cu cine să te înțelegi? Lacrimi și suspine!
După o vreme i-a venit ideea:
 • Hai să intrăm pe siteul lor și să comandăm!
 • Stai așa, le scriu că ne plac produsele, începem colaborarea cu ei și după aia comandăm, și pentru voi și pentru firmă.
 • Ajung până mâine?
Deh, eMag-ul ne-a învățat că așa ajung produsele, orice ne dorim de pe o zi pe alta.Un final fericit și o colaborare de succes


N-am reușit să ne mișcăm așa de repede. Cum-necum, au trecut două luni. A durat ceva partea tehnică de implementare a furnizorului, selecția produselor pe care să le aducem în magazinul Empria.ro etc. Dar am reușit. Suntem tare bucuroși să oferim aceste produse de calitate, fabricate în Uniunea Europeană într-o firmă de familie, care a crescut frumos.

Cea mai mare satisfacție a fost rezolvarea armonioasă a conflictului dintre Petru și Maria. Într-un moment de empatie, Maria i-a cedat vulpița fratelui ei, schimbând-o pentru alt sticker. Am verificat astfel și promisiunea producătorului: autocolantele pot fi dezlipite și lipite de mai multe ori, fără probleme. Cei mici au repoziționat stickerele până au fost mulțumiți de locul ales.

Dacă vă întrebați care este produsul care a adus atâta bucurie și, inițial, dramă în familia noastră, îl puteți găsi în cele două variante disponibile: cu animăluțe mai mici sau mai mari aici:
https://www.empria.ro/autocolante-cu-animalute-deasupra-patutului-model-mic.html.   Această experiență ne-a demonstrat încă o dată importanța colaborării cu producători de calitate și cât de mult contează să oferim produse care aduc bucurie copiilor. Vă invităm să descoperiți și voi gama noastră de autocolante decorative, perfecte pentru a înveseli camera celor mici.

În această seară noi vom fi primii noștri clienți pentru această categorie de produse, urmând să îi surprindem pe Petru și Maria. Dar vă invităm și pe voi să ne urmați exemplul. Puteți încerca și frumoasele covorașe de joacă din plută sau vinil gros și să ne spuneți și nouă apoi ce credeți!

Suport clienti Program Call Center L-V: 07:00-22:00 | S-D: 10:00-20:00 / Punct de lucru L-V: 08:00-17:00

0371.230.387 contact@empria.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!