🎵Căști Antifonice pentru Copii și Bebeluși👶🏻

- Reduc zgomotul și protejează auzul micuților -

Efectele sunetului tare asupra copiilor


Suntem preocupați de sănătatea auditivă a micuților, de aceea punem accent pe informarea părinților.

Studiile au arătat că sunetele puternice pot afecta negativ dezvoltarea copiilor, putând cauza surzenie, emoții intense, teamă, dificultăți de concentrare, stres și oboseală.

 

Oferim o soluție practică pentru a evita aceste probleme.

Confort și siguranță - căștile antifonice nu anulează complet sunetul, ci îl atenuează la un nivel confortabil pentru urechi, permițând copilului să audă vocile oamenilor din jurul său. Aceste căști sunt pasive, neelectronice și nu redau sunete precum muzica, astfel încât micuțul tău se poate concentra cu ușurință în diverse situații.

 

Alege modelul preferat sau vezi aici întreaga categorie

Limita acceptabilă a sunetului


Știm că nivelul de 20-30 decibeli este considerat inofensiv pentru organismul uman. Suntem în deplină conformitate cu standardele Organizației Mondiale a Sănătății, iar căștile noastre oferă o protecție adecvată împotriva sunetelor puternice, păstrându-ți copilul departe de zgomotele dăunătoare.

Căștile Antifonice de la Empria reduc zgomotul până la 23 dB - cu o reducere de zgomot la 23 decibeli, copilul tău poate avea o experiență auditivă confortabilă, protejându-și în același timp auzul de sunetele dăunătoare.


 

Alege acum Căștile Antifonice de la Empria pentru a-i oferi copilului tău o experiență auditivă liniștită și sigură, indiferent de situație!

🔎 - CÂND POT FI FOLOSITE CĂȘTILE ANTIFONICE?🤔

💡- ORICÂND! 🤓

Tehnologia de anulare a zgomotelor


Căștile reduc zgomotele exterioare

 

Căștile Antifonice de la Empria sunt perfecte pentru a fi folosite în diverse situații: în avion, tren, tramvai, trafic aglomerat, restaurante, la concerte și alte evenimente zgomotoase, grădina zoologică, evenimente aviatice, evenimente sportive, renovări, artificii și chiar în preajma utilajelor și mașinăriilor zgomotoase de acasă sau de pe șantierele de construcții.
 

Potrivite pentru copii începând cu vârsta de 3 luni - avem în vedere toate nevoile și vârstele copiilor. Căștile Antifonice au o acoperire totală a urechii cu un burete moale pentru o protecție mai bună și pot fi reglate pentru a se potrivi perfect pe capul micuțului tău.

 

Ascultă în continuare câteva exemple sonore fără căști antifonice și cu căști antifonice: 

Citește părerile clienților care au comandat Căștile Antifonice

Suntem aici pentru tine!👍🏻

Dacă ai nevoie de noi, contactează-ne!

Sună-ne direct la 📞0371.230.387 și îți vom oferi toate informațiile pe care dorești să le afli despre produs și montare.

Ne place să vorbim! 😁Dar dacă preferi, poți să ne scrii un email la comenzi@empria.ro 💬 și îți răspundem repede.

Suport clienti Program Call Center L-V: 07:00-22:00 | S-D: 10:00-20:00 / Punct de lucru L-V: 08:00-17:00

0371.230.387 contact@empria.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!