Protectii casa

Afiseaza: 1-5 din 5 produse

 Filtre

Selectia ta:

Producator: MamaToyz ×
Copiii au nevoie de un mediu sigur în care să se joace, să exploreze, să învețe și să se adapteze la lumea din jurul lor. Pentru a le oferi un loc ideal pentru toate aceste activități, dar și libertate în același timp, este necesar să aveți protecții pentru casă. Deși părinții își supraveghează copiii atunci când explorează casa, este suficientă o secundă de neatenție pentru a se întâmpla ceva neplăcut. Pentru a evita eventualele accidente, este indicat ca piesele mari de mobilier să fie asigurate cu chingi, iar colțurile ascutite ale mobilierului să fie acoperite cu benzi și colțare de protecție.

Articolele de protecție pentru casă vă garantează faptul că cel mic este în siguranță chiar și atunci când nu este supravegheat. În magazinul nostru online, vei găsi o gamă variată de protecții și sisteme de siguranță pentru copii la cele mai avantajoase prețuri. Produsele comercializate de magazinul nostru online sunt oferite de producători renumiți în domeniu și sunt de cea mai bună calitate.
 

Importanța articolelor de protecție pentru casă


Ca părinte, dorești să-i oferi copilului tău iubire, încurajare, îndrumare și disciplină. Și, deși toate acestea sunt aspecte extrem de importante, ele sunt secundare responsabilităților principale. Siguranța copilului ar trebui să fie prioritatea oricărui părinte. Înainte ca un copil să fie conștient de apartenența și dragostea, stimă și încredere, el trebuie să se simtă în siguranță.

Oferind copilului un mediu sigur în care să crească, acesta își va putea dezvolta mult mai ușor abilitățile, fără temeri și restricții. Explorând casa în voie, copilul învață de la vârste fragede lucruri importante despre lumea din jurul lui. Pentru a te asigura că diferite curiozități ale celui mic nu se încheie cu un accident, achiziționează și instalează protecții pentru casă oriunde este necesar. Îți punem la dispoziție o gamă largă de protecții, inclusiv chingi pentru fixarea mobilierului, protecții pentru prize, deflector pentru aer condiționat, siguranțe pentru uși și sertare și multe alte articole necesare pentru siguranța celui mai mic explorator din casă.

Protecțiile pentru casă au devenit rapid unele dintre cele mai populare articole destinate siguranței copiilor și sunt extrem de căutate de părinții responsabili, care înțeleg că un mediu sigur și confortabil contribuie foarte mult la dezvoltarea armonioasă a unui copil. Cumpără acum protecții pentru casă din magazinul nostru online și te vei bucura rapid de cele mai bune produse concepute special pentru siguranța celor mici.
 

Protecții de calitate pentru casă


Colaborăm cu cei mai renumiți producători din domeniul produselor destinate siguranței și confortului copiilor. Articolele de protecție pentru casă disponibile pe site-ul nostru pot fi achiziționate la un preț avantajos, sunt foarte ușor de folosit și instalat și sunt extrem de fiabile.

Comandă acum produsele potrivite pentru copilul tău și crează pentru el un mediu sigur în care să se joace liber, fără restricții. Siguranța copilului tău înseamnă și liniștea ta, așadar, este important să investești  în protecții pentru casă, renunțând astfel la supravegherea permanentă a celui mic. Navighează pe site-ul nostru sau utilizează funcția de căutare și cumpără acum cele mai bune protecții pentru casă!

Suport clienti Program Call Center L-V: 07:00-22:00 | S-D: 10:00-20:00 / Punct de lucru L-V: 09:00-16:30

0371.230.387 contact@empria.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!