Sigurante pentru sertare si usi pentru copii

Afiseaza: 1-2 din 2 produse

 Filtre

Selectia ta:

Lungime: 10.6 cm ×

Siguranța copiilor este o prioritate pentru orice părinte, chiar dacă nu întotdeauna este ușor de asigurat. Pe măsură ce copiii încep să se deplaseze singuri și să exploreze mediul din jurul lor, este esențial să iei măsuri de precauție. Aceasta devine cu atât mai importantă atunci când curiozitatea și dorința de explorare îi îndeamnă să se aventureze în locuri care pot fi periculoase pentru ei.

Sistemele de protecție pentru uși și sertare pentru copii sunt esențiale în casele în care trăiesc copii mici. Aceste dispozitive pot fi ușor utilizate de adulți, dar nu pot fi operate de copii mici.Avantajele utilizării sistemelor de protecție pentru uși și sertare pentru copii


Pe măsură ce copilul devine mai independent și începe să exploreze casa, el este atras de tot ceea ce îl înconjoară. Astfel, dorește să descopere ce se află în sertare și în spatele ușilor, ceea ce poate reprezenta un pericol pentru sănătatea lui. De la prinderea degetelor în sertare până la accesul la obiecte periculoase, există multe riscuri pentru cel mic. Pentru a preveni situațiile în care copilul se poate răni, este esențial să utilizați sisteme de protecție pentru sertare și siguranțe pentru uși.

Sistemele de protecție pentru sertare pentru copii, dulapuri și uși sunt ușor de aplicat și sunt compatibile cu orice suprafață. Siguranțele nu necesită găurire sau modificări ale mobilierului, ci se aplică simplu cu ajutorul benzii adezive și au lungime ajustabilă. Prin urmare, puteți fi sigur că acestea se potrivesc perfect oriunde sunt aplicate.

Toate produsele din categoria de protecții pentru sertare și uși au un mecanism dublu de siguranță și pot fi folosite inclusiv pe dulapuri, sertare, frigidere, cuptoare, uși, coșuri de gunoi, toalete, ferestre, truse de scule și multe altele. Acestea se fixează pe suprafața dorită în doar câteva secunde cu ajutorul benzii adezive 3M, asigurând o fixare foarte puternică. În plus, această bandă nu lasă urme sau reziduuri pe mobilă, ceea ce este un avantaj atunci când doriți să o îndepărtați.


Siguranța de calitate pentru uși și sertare
 

Când vine vorba de siguranța copilului tău, nu trebuie să faci compromisuri! De aceea, este important să alegi doar produse de încredere! Sistemele de protecție pentru sertare pentru copii pe care le punem la dispoziție provin exclusiv de la producători renumiți pentru calitate și seriozitate. Toate produsele din categoria de Protecție pentru sertare și uși pentru copii au fost testate și îndeplinesc cele mai înalte standarde.

Mediul în care crește copilul tău trebuie să fie sigur pentru a-l ajuta pe cel mic să-și dezvolte încrederea și multe alte abilități importante. O locuință care îi permite să exploreze spațiul în voie, fără a se accidenta și fără a avea restricții, îi oferă copilului șansa de a învăța mult mai multe lucruri despre lumea din jurul său. Din acest motiv, sistemele de siguranță pentru uși și sertare pentru copii sunt flexibile și au mecanisme de blocare duble, astfel încât să fie imposibil de deschis de către copii.

Gama variată de siguranțe pentru uși și sisteme de protecție pentru sertare pentru copii îți garantează că vei găsi toate produsele de care ai nevoie! Explorează oferta magazinului nostru online și bucură-te de produse de înaltă calitate, la prețuri accesibile, esențiale pentru siguranța micuțului tău.

Suport clienti Program Call Center L-V: 07:00-22:00 | S-D: 10:00-20:00 / Punct de lucru L-V: 09:00-16:30

0371.230.387 contact@empria.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!