Casti antifonice pentru copii si bebelusi

Afiseaza: 1-2 din 2 produse

 Filtre

Selectia ta:

Culoare: Magenta ×

 

Căștile pentru protecția fonică sunt comode, au un aspect colorat și foarte atrăgător. Căștile antifonice sunt recomandate pentru a proteja auzul copiilor în cazul unor evenimente cu zgomot foarte puternic. Urechile copiilor sunt mult mai sensibile decât cele ale adulților la sunete înalte.Atunci când nu avem de ales și trebuie să îi expunem la un mediu intens din punct de vedere fonic (fie că este vorba despre o petrecere, un concert, un meeting aviatic sau altfel de evenimente unde sunt prezente zgomote puternice), cel mai bine este să găsim o modalitate de a atenua expunerea lor la această formă de agresiune. Căștile antifonice de la Empria oferă o protecție eficientă și au un design deosebit.
 

Anularea eficientă a zgomotului cu căștile antifonice
 

Produsele din categoria antifoane pentru copii protejează auzul celor mici de zgomotul perturbator și dăunător, care este mai răspândit decât crezi. Micuții sunt mai sensibili la sunete puternice decât adulții, de aceea îți recomandăm căști antifonice bebeluși și copii care asigură confortul celui mic și ajută la eliminarea riscului de pierdere a auzului cauzată de astfel de situații.

Cele mai bune căști antifonice copii funcționează prin reducerea intensității volumului. Astfel de produse previn deteriorarea auzului și îi permit copilului să doarmă liniștit în timp ce se află într-un mediu zgomotos. Drept urmare, programul micuțului de odihnă și buna sa dispoziție nu vor fi afectate.
 

Când ar trebui să poarte copiii căști antifonice?


Orice zgomot peste 85 dB (decibeli) reprezintă un risc pentru sănătatea bebelușului sau a copilului și necesită purtarea de antifoane. Pierderea auzului indusă de sunete puternice poate apărea după doar câteva minute dacă nu se folosește protecție auditivă. Așadar, cei mici trebuie să poarte căști antifonice bebeluși și copii oricând se confruntă cu zgomote puternice, indiferent de eveniment, lucrare sau activitate.
 

Cele mai bune antifoane pentru copii


Cele mai bune căști antifonice bebeluși și copii au câteva caracteristici cheie de care trebuie să ții cont. Atunci când alegi antifoane pentru micuți, este recomandat să optezi pentru un model ajustabil care să se potrivească perfect peste urechile și capul copilului și care să-i asigure tot confortul necesar în timpul purtării. În magazinul nostru virtual găsești o gamă largă de căști protecție fonică bebeluși și copii, cu un design foarte colorat și atrăgător. Căștile comercializate de magazinul nostru online sunt prevăzute cu un burete de protecție și o bandă din plastic căptușită. Drept urmare, pot fi strânse cu ușurință pentru a ocupa mai puțin spațiu.

Profită de oferta de căști antifonice bebeluși și copii și comandă acum produsul ideal pentru protecția auzului celor mici. Antifoanele disponibile pe site-ul nostru sunt special concepute atât pentru bebeluși, cât și pentru copii, însă, datorită sistemului de reglare, acestea pot fi purtate și de către adulți. Gama noastră variată de căști antifonice cuprinde atât modele colorate pentru băieți, cât și pentru fete, toate produsele disponibile pe site-ul nostru fiind extrem de atractive și cu design deosebit. Modelele de căști protecție fonică pentru copii și bebeluși se reglează ușor, sunt foarte confortabile și plăcute la atingere, compacte și extrem de ușoare. Comandă acum antifoane pentru copii din magazinul nostru online și bucură-te de cele mai bune produse, la prețuri extrem de avantajoase!
 

Suport clienti Program Call Center L-V: 07:00-22:00 | S-D: 10:00-20:00 / Punct de lucru L-V: 09:00-16:30

0371.230.387 contact@empria.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!