De ce găsești produse pentru îngrijirea adulților la Empria

De ce găsești produse pentru îngrijirea adulților la Empria
Data publicarii: 07 Iunie 2021

Avem o veste specială pe care vrem să ți-o împărtășim.
De azi găsești în oferta noastră și produse ortopedice / medicale care să te ajute cu probleme delicate. Fie că e vorba de o accidentare ce implică mobilitate redusă pe perioada recuperării, fie că ai grijă de vârstnici ce au nevoie de sprijin... noile noastre produse te ajută.
La fel ca la produsele de protecție pentru copii, Buy4Baby oferă siguranță, design eficient și ceva in plus. Cele mai multe dintre produsele din această gamă se potrivesc și persoanelor corpolente, de până la... 250 kg. Persoanele cu kilograme în plus au dificultăți să-și găsească produse adecvate. Rezistența sporită presupune un design mai complex, materiale mai solide și un cost mai mare. Dar nevoia pentru ele există. De azi, le găsești la Buy4Baby, sub marca EMPRIA.
Rămânem focusați pe siguranța copiilor. Dar siguranța copiilor presupune și părinți care să aibă parte de sprijin atunci când au nevoie. De asemenea, trebuie să avem grijă și de bunici. Din această cauză credem că produsele de îngrijire a adulților cu probleme de mobilitate sau conexe se îmbină armonios cu oferta de produse destinate asigurării siguranței copiilor.
Și totuși, de ce în direcția asta? Răspunsul e simplu: vrem să răspundem nevoilor clienților. Am fost sunați de multe ori să fim întrebați daca barierele de pat pentru copii pe care le vindem (foarte rezistente, de altfel) pot fi folosite și de vârstnici sau persoane cu handicap. Răspunsul imediat a fost că nu. Răspunsul de acum e că nu, dar am adus produse potrivite. Acum avem și bariere de pat pentru adulți care pot fi folosite și ca mâner pentru ridicarea din pat. Și avem și multe altele: tacâmuri pentru cei cărora bătrânețea sau boale le-au adus un tremurat puternic al mâinilor, cadre de mers sau scaune de baie pentru cei ale căror picioare nu mai sunt așa de sigur, dispozitive de ridicat din pat sau de încălțat ciorapii pentru cei cu dureri de spate sau probleme de mobilitate etc.
De obicei, produsele noastre sunt cumpărate de părinți pentru protecția copiilor lor. Uneori însă vine vremea să cumpere și copiii pentru protecția părinților. E drept însă, e vorba de alt nivel de vârstă. Copiii adulți cumpără pentru părinții lor seniori deja. În fond însă, și bunicii au nevoie de protecție! Cu toții știm că de la o vreme bunicii devin mai fragili. Nu vor să devină o povară pentru copii sau nepoți dar au nevoie de sprijin pentru a rămâne independenți. Vă ajutăm în acest sens cu gama Empria pentru adulți: produse ortopedice, produse medicale și nu numai, menite să ofere mai multă siguranță în gospodărie și afară.
Protejați-vă copiii protejându-le bunicii! Indiferent dacă este vorba de dispozitive medicale, produse ortopedice sau alte obiecte necesare pentru a asigura o buna îngrijire la domiciliu, avem dorința să ajutăm.
 

Suport clienti Program Call Center L-V: 07:00-22:00 | S-D: 10:00-20:00 / Punct de lucru L-V: 08:00-17:00

0371.230.387 contact@empria.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!